2777
2789
عنوان

چرا مردای ایرانی اینقده پست شدن ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2365 بازدید | 127 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اححححح چ چندش چطور واقعا دلشون میاد،حجب و حیا و عفتشون کجاس😞😔

ندارن بی حیان

ذهن های بزرگ درباره ایده ها بحث می کنند، ذهن های معمولی درباره رخدادها، ذهن های کوچک درباره افراد. “النور روزولت”
شلوغ چی خوتو بزار جاش . یعنی عملا با این حرفش بهش گفته بفرما خیلی ببخشید ه ر ز ه شو . خیلی وقاحت دار ...

خب شوهر منم گاهی شوخی میکنه یا حتی خودم.‌البته تا این حد ن..ب هرحال اون شوهرشو میشناخته دیگه خوب کرد

صلوات
چقد چیزن که میان تعریف میکنن نمیدونم جای چیز چی بنویسم

بی حیا بی عفت بیشعور

ذهن های بزرگ درباره ایده ها بحث می کنند، ذهن های معمولی درباره رخدادها، ذهن های کوچک درباره افراد. “النور روزولت”

تازه دختره میگفت تا الان معنی زندگیو نمیدونسته اون بیشعور ترویج میکرد

آدم پست و کثیف همه جا هست دیگه

دوست من میگف شوهرم خیلی باهام سرد شده بود شغل شوهرشم کانکس سازیه.میگف یکی از کارگرا زنگ زد بهم گف شوهرت با چند تا از کارگرا زن میارن گروهی رابطه دارن.میگف گفتم هر وقت این اتفاق افتاد بهم خبر بده.اونم بهش گفته بود و رفته بود شوهرشو تو همون لحظه رابطه دیده بود .میگف تا مدتها نمیتونستم پاشم  پا که میشدم غش میکردم الانم داره طلاق میگیره

دوست من میگف شوهرم خیلی باهام سرد شده بود شغل شوهرشم کانکس سازیه.میگف یکی از کارگرا زنگ زد بهم گف شو ...

طفل معصوم خدا سر هیچ زنی نیاره