2777
2789
عنوان

چرا مردای ایرانی اینقده پست شدن ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2365 بازدید | 127 پست
این دوستم بیچاره خانم خوب و نجیبیه و اصل ونسب دار گیر کی افتاده واقعا

حیف چنین افرادی

اخه تا کجا رفته این بی غیرتی

برای آرامش و خوشبختی و عاقبت بخیری خودم همسرم تو زندگیم لطفا ی صلوات بفرست ،،برای عاقبت بخیری هم دیگه هممون برا هم دعا کنیم،حاجتت روا ان شاالله،امام حسین کمکمون کنه بحق عزیزای دلش ومیوه های دلش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا همه مون رو ب راه راست هدایت کنه ب اینا هم عفت و شرف بده، اخه خدایی بعد چطور میتونن با همسرشو ...

خداروشکر ک شوهرم با غیرته

ذهن های بزرگ درباره ایده ها بحث می کنند، ذهن های معمولی درباره رخدادها، ذهن های کوچک درباره افراد. “النور روزولت”
چه عرض کنم بیچاره میگفت روم نمیشه بگم واسه چی میخوام طلاق می گیرم . اما خدا رو شکر بچه نداره

دیگ اون طرف خودش بیشعوره این چ گناهی کرده

برای آرامش و خوشبختی و عاقبت بخیری خودم همسرم تو زندگیم لطفا ی صلوات بفرست ،،برای عاقبت بخیری هم دیگه هممون برا هم دعا کنیم،حاجتت روا ان شاالله،امام حسین کمکمون کنه بحق عزیزای دلش ومیوه های دلش
خداروشکر ک شوهرم با غیرته

خداروهزارمرتبه شکر عزیز

راستش من خودم هم واسش خیلی دلم گرفته و ناراحتم . نمیدونم این چه مصیبتیه گریبان جامعه رو گرفته. هر روز صبح که بیداری میشی یه ماجرای جدید خیانت و .... میشنوی دیگه آدم اعتمادشو از دست میده

راستش من خودم هم واسش خیلی دلم گرفته و ناراحتم . نمیدونم این چه مصیبتیه گریبان جامعه رو گرفته. هر رو ...

اره زیاد شدن ولی بازهم زن و مردهای سالم و متعهد به خانواده خیلی زیادن اینجور افراد معمولا هم طرد شده هستن و هیچ چیزی دیگه نجاتشون نمیده مگر مرگ

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏