این دوستم بیچاره خانم خوب و نجیبیه و اصل ونسب دار گیر کی افتاده واقعا
حیف چنین افرادی
اخه تا کجا رفته این بی غیرتی
برای آرامش و خوشبختی و عاقبت بخیری خودم همسرم تو زندگیم لطفا ی صلوات بفرست ،،برای عاقبت بخیری هم دیگه هممون برا هم دعا کنیم،حاجتت روا ان شاالله،امام حسین کمکمون کنه بحق عزیزای دلش ومیوه های دلش
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چه عرض کنم بیچاره میگفت روم نمیشه بگم واسه چی میخوام طلاق می گیرم . اما خدا رو شکر بچه نداره
دیگ اون طرف خودش بیشعوره این چ گناهی کرده
برای آرامش و خوشبختی و عاقبت بخیری خودم همسرم تو زندگیم لطفا ی صلوات بفرست ،،برای عاقبت بخیری هم دیگه هممون برا هم دعا کنیم،حاجتت روا ان شاالله،امام حسین کمکمون کنه بحق عزیزای دلش ومیوه های دلش
راستش من خودم هم واسش خیلی دلم گرفته و ناراحتم . نمیدونم این چه مصیبتیه گریبان جامعه رو گرفته. هر روز صبح که بیداری میشی یه ماجرای جدید خیانت و .... میشنوی دیگه آدم اعتمادشو از دست میده