2777
2789
عنوان

آزمایش دوباره

76 بازدید | 12 پست

سلام بببخشید...روز سه شنبه آز دادم Bhcg  بود ۱۲۱۰/۸۲ دکتر آزمایشگاه گفت باید ۱۵۰۰باشه که بگم بارداری الان باید فرض کنی  بارداری از رو شنبه تکرار کن...امروز آز دادم اینو نوشته عکس میذارم آیا نرماله؟؟؟چرا اینجوری نوشته یعنی خیلی افزایش پیدا نکرده ؟؟اما مسئول آزمایشگاه گفت مثبت

به افتخار خودم که  حتی در دنیای مجازی هم تنهام😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بالای 200 هم مثبته چه برسه به 1500 . مبارکه عزیزم

بببخشید پس خیالم راحت باشه؟؟فردا برم دکتر نشون بدم یا باید مستقیم برم سونو؟؟

خیلی خیلی ممنونم...پس خیالم راحت باشه؟؟الان باید برم دکتر سونو بنویسه؟؟

اره خیالت راحت. من بالای 200 بود دکترم گفت صددرصد بارداری. بزار هفته هفت برو سونو الان زوده

مسیحا اسم پسرمه قراره خیلی زود بیاد تو دل مامانیش  
از روز اول اخرین پریودیت حساب کن. اخرین بار کی پریود شدی؟

هفت آبان شروع پریودیم بوده تا ۱۵آبان تموم شد دیگه نشدم..اما اقدامم ۱۹،۲۲،۲۵،۲۶آذر بوده

برای تعیین سن حاملگی فقط به روز شروع پریود نگاه میکنن تاریخ اقدام مهم نیست با این حساب 5هفته و 5 روز ...

ممنونم عزیز خیلی کمکم کرذی..خی ر ببینی😍😍

ممنونم عزیز خیلی کمکم کرذی..خی ر ببینی😍😍

خواهش میکنم عزیزم ایشالا یه حاملگی سالم و راحت داشته باشی واسه منم دعا کن زودی مامان شم

مسیحا اسم پسرمه قراره خیلی زود بیاد تو دل مامانیش