2777
2789
عنوان

بیایید از سوپرایز های شوهرم واستون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 9946 بازدید | 289 پست

خانوومی کجایی؟بیا بقیه شو بزن 

تازه داشتم ازت ایده می گرفتم

من خیلی اهل سوپرایزر کردن هستم

با همون نداشته هام یک کار فوق العاده انجام میدم

بیاااااااااااااااااااا ادامه شو بگووو

قربونت برم که حس خودت اینقدر مثبت که انرژی ها رو گرفتی  ۱۰ برابرش واسه خودت 😍😍🌹🌹

😘😘😘😍😍😍

اين كاربري مال خواهرمه منم با مال اون ميام من مادر شوهرم فوت شده چند روزه و مادر شوهر خواهرم باهاش زندگي ميكنه و اذيتش ميكنه 😒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوومی کجایی؟بیا بقیه شو بزن  تازه داشتم ازت ایده می گرفتم من خیلی اهل سوپرایزر کردن هستم ب ...

عزیزم الان که وقت ندارم سرفرصت مینوسم ادامش میدم حتما واستون😍😍

تو اون یکی تاپیکت گفتم اینجا هم بگم نامزد من واس تولد امسالم گوشی ایفون ایکس گرفته بود و انقد کاغذ کادو و روزنامه پیچیده بود که شده بود اندازه یه جعبه کفش ، تا نیم ساعت فقط داشتم کاغذاشو باز میکردم ، بماند که ذوق مرگ شدم وقتی به جعبه ایفون رسیدم ، اخه فک کردم یا کتابه یا کفش ، تا چند ثانیه فقط جیغ میزدم تو ماشین از خوشحالی 😍😍😍😍 یادش بخیر واقعا