2777
2789
عنوان

بیایید از سوپرایز های شوهرم واستون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 9946 بازدید | 289 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همش۲۱سالمه دوتا بچه دارم خیلی دلم شکسته اکه یروز دلت گرفت برو به اولین تاپیک هام سر بزن😔😔😔

من هروقت تاحالا گریه م میگیرفته یاد امضای تو می افتادم

به نظرم بهترین جملس

اونموقع خودت💔

🍓🐣🍒
عزیزم درسته که پول موثره ولی عشق داستانش چیز دیگه است  ایشالا قسمت همه❣️❣️❣️

عزیزم تا پول نباشه هیچ کدوم از این کارا نی . درسته عشق هم باید باشه . 

عزیزم من خوشحالم ک شوهر همه چی تمام داری . 

خب ی شانس بزرگی ک اوردی پول داره .

شوهر من بیچاره  ۶ ماهه بیکاره .هر سال دلش میخواد فقط و فقط ی تیکه طلا یا پول بهم بده اما نمیتونه .... 

شوهر منم از این کارا بلده اما پول نیست .کارم نیست ک بخواد کار کنه حداقل دل من خوش کنه .  این مطمئنم این همه عشق از ،ازخودگذشتی ایجاد نشده . من واسه شوهرم خیلی از خودگذشتگی کردم اما با شرایط فعلی انقدر اعصابمون خورده ک عشق و محبت یادمون رفته 

عزیزم تا پول نباشه هیچ کدوم از این کارا نی . درسته عشق هم باید باشه .  عزیزم من خوشحالم ک شوهر ...

عزیزم خدا بزرگه و خیلی خیلی مهربونتر از اون چیزی که فکرشو بکنی 

مطمئن باش یه روزی یه جایی صبر داشته باش همه چی عالی میشه

خیلی از مدیران یه روزی کارگر یا دست فروش بودند

خدارو هزارمرتبه شکر که عاشقین🙏🏻🙏🏻

من هروقت تاحالا گریه م میگیرفته یاد امضای تو می افتادم به نظرم بهترین جملس اونموقع خودت💔

اره ادم به طوری میشه وقتی به این امضا فک میکنه

گریه ادم شدیتر میشه نمیدونم چرا😞🥺

🦄you're the most expensive  thing that I have 
دوستان عزیزم خدا شاهده که هدف این تاپیک فقط جاری شدن حس خوب بوده و بس  پس از همه ی اونایی که ح ...

استاترعزیزواقعاممنون که این حس خوبتوبامادرمیون گذاشتی همین دیروزبودکه یکی تاپیک زده بودمیگفت نمیخوانم تااخرعمرازدواج کنم بس که تاپیک اترژی منفی خونده بود حالامگه راضی میشدکه زندگی خوبم وجودداره

کاش تاپیک شماروببینه

منکه واقعالذت بردم ان شاءالله یه همسرخوب قسمت همه ی مجرداازجمله خودم بشه  

عزیزم بقیه شم حتمابگو

ممنون میشم صدام بزنی

لطفالایک نکنید،ممنون

عزیزم انشاالله همیشه خوشبخت ترین باشی

قدر همچین مردیو بدون که اتقدر عاشقانه دوست داره

من انتظار سوپرایز از شوهرم ندارم فقط با القاب خوب صدام کنه بستمه خیلی سخته زندگی با مردی که یه ذره محبت کردن تو وجودش نیست

با هرکسی به اندازه ی شعورش رفتار کن اینطوری کمتر عذاب میکشی
ببین اگه میخوای واست اتفاقای خوب بیفته و معجزه میخوای واسه دیگران دعا ی خیر کن و از شادی اونا شاد شو ...

تو همچنان داري منو ريپلاي ميكني🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😐😂😂😂😂😂

....‌
عزیزم انشاالله همیشه خوشبخت ترین باشی قدر همچین مردیو بدون که اتقدر عاشقانه دوست داره من انتظار سو ...

عزیزم از خدا بخواه باور کن همه چی درست میشه و حالت خوب خوب میشهههه

بگو خدا هر انچه که برای دیگران کرده بلکه بیشتر از ان را برای من میکند 

مطمئن باش جواب میگیری

عزیزم باز هم هست اما میتریم بنویسم یه سری تو دلشون اه بکشن به نظرت منطقیه این حسم یا ادامه بدم نوشتن ...

منکه لذت میبرم و خوشحال میشم؛؛ بالاخره زندگیا باهم متفاوت هست ؛؛هرچی دوس داری  بنویس عزیزم 🤗

گاهی برای همیشه کم میارم... گاهی برای همیشه میمیرم...