2777
2789
عنوان

بیمارستان نیمه خصوصی مصطفی خمینی

5821 بازدید | 16 پست

بیمارستان مصطفی خمینی واقعا عالیه. بخش زنانش عالی. پرسنلش عالی و خوش برخورد. کادر بیمارستان خوش اخلاق. سرویس دهی از همه نظر عالیه. 

من سرکلاژ شدم. دکترم عالیه. دکتر مریم ربیعی

واقعا از همه چیز راضی بودم. اتاق بستری تا جایی که دیدم بخش زنان همه دوتخته بود.

با تامین اجتماعی هزینه سرکلاژم با یکشب بستری و داشتن همراه ۶۶۰ تومن شد.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پدرم اونجا عمل قلب باز انجام داد. خوب بود.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
پدرم اونجا عمل قلب باز انجام داد. خوب بود.

من هفته هجده هفته بارداری هستم. تا الان ۴ تا دکتر عوض کردم. همش استرس داشتم. اما رفتم بیمارستان مصطفی خمینی سریع وقت سرکلاژ برام زدن و فرداش بستری شدم. رسیدگیشون عالیه. خیالم راحت شده.دکتر مریم ربیعی

اول خداااا بعدم دکتره خوب و بیمارستان خوب

من هفته هجده هفته بارداری هستم. تا الان ۴ تا دکتر عوض کردم. همش استرس داشتم. اما رفتم بیمارستان مصطف ...

ان شا ا... نی نی صحیح و سالم بیاد بغلت.😍

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
نمیدونم. ولی بتونی کنی زودتر بری تشکیل پرونده بدی برای خودت بهتره. هزینه ت کمتر میشه.

عه .مثلا چند هفته برم .؟اخه بهم دوره خونمون تهرانسره .اگه بخوام برم تشکیل پرونده یه دفعه میرم میلاد رایگانم هست

عه .مثلا چند هفته برم .؟اخه بهم دوره خونمون تهرانسره .اگه بخوام برم تشکیل پرونده یه دفعه میرم میلاد ...

بیمارستان میلاد باید زیر ۲۰ هفته بری تشکیل پرونده بدی. بعدا قبول نمیکنن. حتما باید طبیعی باشی.مگر مشکلی باشه که سزارین کنن. اما بیمارستان مصطفی خمینی حرف نداره. نیمه خصوصیه.