2777
2789
عنوان

10 سال دیگه چه شکلیه

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 114 پست
شما همون معلم جوان و خوشگل و پر جذبه ای نیستی که پسرم میگفت خیلی دوستون دارن بچه ها معلم خوبه کلاس ...

نه بابا 😅😅

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۰سال دیگ ۳۰سالمه فوقمو گرفتم مادر شدم و خوشبخت ترین زن دنیام درکنار همسراینده😁😅

حتما همینطوره عزیزم

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
چی بگم والا .خدا کنه بد نشده باشه ده سال اینده .ده سال پیش فکر نمیکردم این روزای بدو ببینم .

درسته اوضاع جامعه خوب نیست

اما الحمدالله خیلی هامون پیشرفت کردیم و از 10 سال پیش زندگی بهتری داریم 

چرا 10 سال دیگه بهتر از الان نباشه

من میگم هر کی راه درسته را بره ؛ خدا تنهاش نمیذاره و دستش را میگیره 

زندگی اسون نیست اما این به من معنی نیست که مجبوریم بدبخت شیم

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
ممنون عزیزم نه ۱۰ سال دیگه تازه ۱۵ سالشه مال دامادی زوده😀

من اشتباهی رفتم 20 ساله دیگه را دیدم  

چطور ممکنه همه جا بهار باشه؟ کره زمین چجوری شده چرخشش احیاناً؟

با حضور ربیع الانام

10ساله دیگه من میشم ۳۶..صبح زود بیدار میشم و همسرمو بیدار میکنم ک بره سرکار خودمم دختر و پسر خوشگلمو آماده میکنم میبرم خونه مامانم ک بعدش برم سرکار..من آرزومه معلم بشم☹

(ایشالله همسرم دست از کارایه بدش برداشته و زندگیم تو صلح و آرامشه..خدا هم بدونivf ی دوقلو ناز بهم بده..ایشالله تا ۱۰سال دیگه خونه رویاهامم ب واقعیت تبدیل شده👧👨‍👩‍👧‍👦👨‍👩‍👧‍👦)

۱۰سال دیگه من همون اشوهمون کاسم😁

فقددخترنازم۱۴ساله میشه دوران بلوغشه جوش میزنه ریش وسیبیل درمیاره😂(مدرسه میره)

پسرعزیزم ۱۱سال ونیم میشه درحال اکتشافات واختراعاتشه(چون خیلی باهوشه والانم بااین سن یکارایی میکنه من میمونم توش)

وزن فعلی۴۸👈👈هدف۵۰🤗دوستانی که میخوان چاق بشن ویاتثبیتی هستن ویاازکالری سردرمیارن بیان من روهم ملتفت بکنن😂😂خیرببینین ازجوونیتون😁          بچهای (تاپیک بامدادخمار )دم همگیتون گرم
10سال دیگه جهان چندساله که به صلح و ارامش رسیده همه جا بهاره همه خوشبخت خوشبختن همه ازاد ازادن ن ...

عزیزم😢😢😢😢

وزن فعلی۴۸👈👈هدف۵۰🤗دوستانی که میخوان چاق بشن ویاتثبیتی هستن ویاازکالری سردرمیارن بیان من روهم ملتفت بکنن😂😂خیرببینین ازجوونیتون😁          بچهای (تاپیک بامدادخمار )دم همگیتون گرم