2777
2789
عنوان

با تجربه ها و با سیاست ها

91 بازدید | 6 پست

من و همسرم با عشق ازدواج کردیم من با همه مشکلاتش کنار اومدم سال اول زندگی مون خوب بود اما چن وقته از وقتی باردار شدم نمیدونم چرا ب مادرش خیلی توجه میکنه هرچی واسه من بخره واسه اونم میخره اینم بگم که مادرش با من مشکل داره و ارتباطی باهم نداریم نمیدونم چرا اینجوری شده توجهش ب ما کم شده😞مادرش زمین گیرم هست 

چیکار کنم دوباره مثل قبل بشه البته اینارو هیچ وقت ب روش نیوردم

منتظر اومدن دختر قشنگم هستم😍❤

عزیزدلم اینکه روابط بین عروس خانوما با مامان همسر خوب نیس تقریبا معمولیه اکثرا اینطورن

اما ممکنه همسرت الان ک میبینه شما بارداری و چ سختیایی متحمل میشی ب مادرش فک میکنه و خودشو میبینه ک باید بیشتر قدر دان باشه و توجه بیشتر کنی مخصوصا که زمینگیرم هستن

مهم نیس چطور مادریه،مهم اینه که مادره😊سعی کن کنار بیای و خیلی بهش فک نکنی دنبال علت و معلول نباشی گلم

شماکه داری مادر میشی بهتر میفهمی❤

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزدلم اینکه روابط بین عروس خانوما با مامان همسر خوب نیس تقریبا معمولیه اکثرا اینطورن اما ممکنه هم ...

❤حق با شماست ممنون از نظرت

منتظر اومدن دختر قشنگم هستم😍❤

هرچی خودت داری میکشی اون چندین سال میش با شرایط سخت تر کشیده 

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76