2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خاله جون بده خودم جارو میزنم شما برو استراحت کن:)

خاله چیه 😧 بچه بدو تا با ته همین جارو سیاه و کبودت نکردم شما زیر بیستی من زیر سی حالا انقدرم سنم زیاد نیست که بدو بخواب ببینم الان به تو بیشتر گیر میدم 😏 

خدا مرا به اسم کوچک میشناسد. Meow𓃠
آفرین آفرین آره  سادگی رو دوس دارم اون کاپشن عکس اولم برا خودم نبود برا پسر عمه م. بود  ...

ولی به چشم برادری اگه بخودت برسی خیلی ناناز میشی 

تنها عشق و‌اقعی عشق مادر به فرزندشه😍😍😍               ۹۸/۷/۲۴ هیچکسی قابل اعتماد نیست  گربه محض رضای خدا موش نمیگیره                                  ۹۸/۲/۱۶ نیازی به فداکاری برای هرکسی نیست             ۱۳/۹/۹۸یه اشتباه 
چرا نمیزاری دوتا جوونو بهم برسونن اخه😢😢😂

باشه بدویید بهم برسید تا سال دیگه تاپیک عقد و عروسی ببینم‌ ازتونا 🤨 

خدا مرا به اسم کوچک میشناسد. Meow𓃠
خیلی پرو شدیا بدو چادرتو سر کن عاقد میخواد خطبه رو بخونه شیربها رو کی داده کی گرفته البته اون مهریه ...

باش اومدم ولی دوماد در رفته😂😂😂

و زمینی که قسم خورد شکستم بدهد🙃
نههه عذر خواهی چرا  راحت باشین بهم چند میخوره باشم؟

۲۵ _۲۶

تنها عشق و‌اقعی عشق مادر به فرزندشه😍😍😍               ۹۸/۷/۲۴ هیچکسی قابل اعتماد نیست  گربه محض رضای خدا موش نمیگیره                                  ۹۸/۲/۱۶ نیازی به فداکاری برای هرکسی نیست             ۱۳/۹/۹۸یه اشتباه 
خاله چیه 😧 بچه بدو تا با ته همین جارو سیاه و کبودت نکردم شما زیر بیستی من زیر سی حالا انقدرم سنم زی ...

نه بابا شوخی کردم این چ حرفیه شما ماشالا جوونی خیلی

مثل سیب قرمز خوش رنگ و لعابی*___*

بعد عقد میرم میخوابم

بذا اینا عقد کنن