2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اَاااااااااااا شما هنوز اینجایید نرفتید 😦

جای دنج گیر اوردیم تازه چرا بریم اخه

تنها عشق و‌اقعی عشق مادر به فرزندشه😍😍😍               ۹۸/۷/۲۴ هیچکسی قابل اعتماد نیست  گربه محض رضای خدا موش نمیگیره                                  ۹۸/۲/۱۶ نیازی به فداکاری برای هرکسی نیست             ۱۳/۹/۹۸یه اشتباه 
به سلامتی و مبارکی دوشیزه پارمیس ایا وکیلیم به مهریه 160 گیگ اینترنت نامحدود شمارو به عقد اقای ایران ...

😂😂😂ای خدا بچه ها خیلی بچه مثبته بنده خدا الان باور میکنه در میره 😂😂

و زمینی که قسم خورد شکستم بدهد🙃
مچکرم لطف داری نههههه اصلاااا عمل چیه تو خونه رام نمیدن بینیم رو عمل کنم    

اینطور به نظرم رسید .ببخشید 😔

تنها عشق و‌اقعی عشق مادر به فرزندشه😍😍😍               ۹۸/۷/۲۴ هیچکسی قابل اعتماد نیست  گربه محض رضای خدا موش نمیگیره                                  ۹۸/۲/۱۶ نیازی به فداکاری برای هرکسی نیست             ۱۳/۹/۹۸یه اشتباه 
اینا به اراده خودتونه انصافا اگه تیپتو تین ایجری کنی یا خفن تیپ بزنی تغییر اساسی میکنی مشخصه سادگی ر ...

آفرین آفرین آره  سادگی رو دوس دارم

اون کاپشن عکس اولم برا خودم نبود برا پسر عمه م. بود 

اونقدر سادگی کردم که کارمو به اسم خودشون نامردا تموم کردن  

پاشید بابا ساعت 4 صبحه میخوام  کف سایتو جارو کنم برید بخوابید ☹️

😬😬😬😡😡😡😡😠😠😠😠