منم فوبیای نازایی داشتم چون داداشم خیلییی سال درگیرش بودن و از نزدیک سختی هاشو دیدم تا حدودی هم گرف ...
منم ترس مادر نشدن خالم هرگز بار دار نشده الان پیره.خواهرمم هنوز نشده مادرمم با تلاش ما رو ب دنیا آورده .خیلی میترسم
امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین
من از تموم جانداران روی زمین بجز انسان میترسم در حد مرگ.برعکس پسرم تا یه سگ میبینه تو بغل دیگران میدووه میره سمتشون و من مثل چی میترسم.آخه اون زبون بسته هام آزاری ندارن ولی نمیدونم چرا من اینجوری ام....از گربه و کلاغ هم شدیداااااااا میترسم.شوهرم میگه اکه تو نمیترسیدی واس بچه یه پرنده میخریدیم که اینقدر علاقه داره.
من واقعا از پستهای شما لذت میبرم همیشه مودب و بامتانت و منطقی و سنجیده مینویسید. کلا تو این سایت شاید کمتر از انگشتان یه دست باشن کاربرهایی مثل شما .تا اونجایی که دیدم.موفق باشید😊🌼
چشم شیطون کر توپ توپم ، این مالو منال مفتی همچین هلو برو تو گلو گیر نیومد ، حاصل یک عمر جوب گردیه ، آقامون ظروفچی بود خودمون شدیم جوب چی ، آقا مجید ظروفچی جوب چی ، میخه زنگ زده ، زنجیره زنگ زده ، تارزانه زنگ زده ، ساعته زنگ زده ، حواستو جمع کن ساعت زنگ زده دیگه زنگ نمیزنه چون زنگاشو زده.