2777
2789
عنوان

بیاید از ترسامون بگیم یا همون فوویا

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 76 پست
منم فوبیای نازایی داشتم چون داداشم خیلییی سال درگیرش بودن و از نزدیک سختی هاشو دیدم تا حدودی هم گرف ...

منم ترس مادر نشدن خالم هرگز بار دار نشده الان پیره.خواهرمم هنوز نشده مادرمم با تلاش ما رو ب دنیا آورده .خیلی میترسم

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 
منم داشتم البته فوبیا نبود مال من یه جذب منفی عجیب بود و اینکه دقیقا سرم اومد

خوب با جذب مثبت از بین ببرش همینجا یه تایپیکی هستا بچه ها زدن صرفا برا بارداری و انرژی مثبته

هم مامانم هم ماما ولی مامان بودن جذاب تره😚😍😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از تموم جانداران روی زمین بجز انسان میترسم در حد مرگ.برعکس پسرم تا یه سگ میبینه تو بغل دیگران میدووه میره سمتشون و من مثل چی میترسم.آخه اون زبون بسته هام آزاری ندارن ولی نمیدونم چرا من اینجوری ام....از گربه و کلاغ هم شدیداااااااا میترسم.شوهرم میگه اکه تو نمیترسیدی واس بچه یه پرنده میخریدیم که اینقدر علاقه داره.

یه روز خوب میاد

از دست دادن عزیزام

من واقعا از پستهای شما لذت میبرم همیشه مودب و بامتانت و منطقی و سنجیده مینویسید. کلا تو این سایت شاید کمتر از انگشتان یه دست باشن کاربرهایی مثل شما .تا اونجایی که دیدم.موفق باشید😊🌼

چشم شیطون کر توپ توپم ، این مالو منال مفتی همچین هلو برو تو گلو گیر نیومد ، حاصل یک عمر جوب گردیه ، آقامون ظروفچی بود خودمون شدیم جوب چی ، آقا مجید ظروفچی جوب چی ، میخه زنگ زده ، زنجیره زنگ زده ، تارزانه زنگ زده ، ساعته زنگ زده ، حواستو جمع کن ساعت زنگ زده دیگه زنگ نمیزنه چون زنگاشو زده.

بچه ها من از همه چی میترسم.تنهایی،تاریکی،سکوت،ارتفاع،فیلیمی یه ذره ترسناک باشه چن شب کابوس میبینم حالا همینطوری وقتای عادی هم همش خواب میبینم دوسه نفردنبالمن که منو بگیرن من درحدمرگ میترسم وتامیان بگیرن ازخواب بلندمیشم دیگه تامرزسکته میرم

مواظب افکار،گفتار و رفتار خود باشیم که میشود عادت،شخصیت و سرنوشت مان

خوب با جذب مثبت از بین ببرش همینجا یه تایپیکی هستا بچه ها زدن صرفا برا بارداری و انرژی مثبته

نمیتونم من قدرت جذب منفیم عجیب بالاس عجیـــــــــــــــــب .انقد تاحالا بدبختی ب خودم جذب کردم ولی ذهنم بیماره درمان نمیشه ک انقد بند چیزای منفی نباشه

من واقعا از پستهای شما لذت میبرم همیشه مودب و بامتانت و منطقی و سنجیده مینویسید. کلا تو این سایت شای ...

ممنونم 

نظر لطف شماست قطعا ...❣️❣️🤗🤗🤗🌷🌷

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....