نگاه نمیکنم عزیزم زیاد...ولی واقعا تعجب اوره زیاد رو پریودی حساس نیستم...جا شکر داره چون اگه اینجور بود باید تو دسشویی بهم اب قند میدادن یا قش میکردم با برانکارد میومدن میبردنم😎😐 ولی کلا خون و زخم ببینم حالم خیلی بد میشه همین الانم گفتم حالت تهوع گرفتم
شاید آن که جسارتعصیان دارد،شجاعتتوبه نیز داشته باشد.شاید آنکه خدا مجالسرکشی داد،فرصتبخشیده شدن هم داده باشد!(برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستین اگه دوست داشتین🙈💜)
توکل به خدا ارث که به همه بچه ها نمیرسه نگران نباش
شاید.
امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین
نمیتونم من قدرت جذب منفیم عجیب بالاس عجیـــــــــــــــــب .انقد تاحالا بدبختی ب خودم جذب کردم ولی ذ ...
منم یه چیز منفی خیلی بد رو همش به خاطر هیجانش بهش فک میکردم بعد پیش خودم فک میکردم هرگز برا من پیش نمیاد ولی تا حدودی پیش اومد نه به اون شکل حالا ولی شبیهش
بفکر خودت باش خودتو مشغول کن با کاری کلاسی ورزشی هنری چیزی چون هرروز بدتر میشه .من خودم تازه ک ترسو شده بودم فیلم ترسناک نمیتونستم نگا کنم الان ک شدید تر شده فیلم معمولی ک باهم بحثم میکنن و نمیتونم نگاه کنم .یا الان باید چراغ روشن باشه تا بخابم اگ تنها باشم قبلا از هیچی نمیترسیدم
بفکر خودت باش خودتو مشغول کن با کاری کلاسی ورزشی هنری چیزی چون هرروز بدتر میشه .من خودم تازه ک ترسو ...
من ازاول ترسو بودم ولی الان خیلی بدترشده،همش تو فکراینم چراشوهرم انقدپنهان کاره چرادروغ میگه کارمیکنه پس کو پول ن خونه داریم ن ماشین ن طلا ن پس انداز تا میام حرف بزنم پامیشه میره ن تفرحی ن سرگرمی انقدفکرم مشغوله که دیگه خودمم تو آینه میبینم نمیشناسم
مواظب افکار،گفتار و رفتار خود باشیم که میشود عادت،شخصیت و سرنوشت مان