2777
2789
عنوان

بیاید از ترسامون بگیم یا همون فوویا

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 76 پست
منم ترس مادر نشدن خالم هرگز بار دار نشده الان پیره.خواهرمم هنوز نشده مادرمم با تلاش ما رو ب دنیا آور ...

توکل به خدا ارث که به همه بچه ها نمیرسه نگران نباش

هم مامانم هم ماما ولی مامان بودن جذاب تره😚😍😍😍😍
پس چطور پریود میشی

نگاه نمیکنم عزیزم زیاد...ولی واقعا تعجب اوره زیاد رو پریودی حساس نیستم...جا شکر داره چون اگه اینجور بود باید تو دسشویی بهم اب قند میدادن یا قش میکردم با برانکارد میومدن میبردنم😎😐 ولی کلا خون و زخم ببینم حالم خیلی بد میشه همین الانم گفتم حالت تهوع گرفتم

شاید آن که جسارت عصیان دارد،شجاعت توبه نیز داشته باشد.شاید آنکه خدا مجال سرکشی داد،فرصت بخشیده شدن هم داده باشد!(برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستین اگه دوست داشتین🙈💜)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها من از همه چی میترسم.تنهایی،تاریکی،سکوت،ارتفاع،فیلیمی یه ذره ترسناک باشه چن شب کابوس میبینم حا ...

ذهنت خیلی درگیره یه خورده کمتر فکر و خیال بکن استرسم از خودت دور کن بهتر میشی 

اگ قبلا شجاع تر بودی و حالا ترسو شدی یه علتش تنها بودن تو خونه س

توکل به خدا ارث که به همه بچه ها نمیرسه نگران نباش

شاید.

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 
ذهنت خیلی درگیره یه خورده کمتر فکر و خیال بکن استرسم از خودت دور کن بهتر میشی  اگ قبلا شجاع تر ...

آره هم زیاداسترس دارم هم خیلی تنهام  

مواظب افکار،گفتار و رفتار خود باشیم که میشود عادت،شخصیت و سرنوشت مان

نمیتونم من قدرت جذب منفیم عجیب بالاس عجیـــــــــــــــــب .انقد تاحالا بدبختی ب خودم جذب کردم ولی ذ ...

منم یه چیز منفی خیلی بد رو همش به خاطر هیجانش بهش فک میکردم بعد پیش خودم فک میکردم هرگز برا من پیش نمیاد ولی تا حدودی پیش اومد نه به اون شکل حالا ولی شبیهش

هم مامانم هم ماما ولی مامان بودن جذاب تره😚😍😍😍😍
آره هم زیاداسترس دارم هم خیلی تنهام    

بفکر خودت باش خودتو مشغول کن با کاری کلاسی ورزشی هنری چیزی چون هرروز بدتر میشه .من خودم تازه ک ترسو شده بودم فیلم ترسناک نمیتونستم نگا کنم الان ک شدید تر شده فیلم معمولی ک باهم بحثم میکنن و نمیتونم نگاه کنم .یا الان باید چراغ روشن باشه تا بخابم اگ تنها باشم قبلا از هیچی نمیترسیدم

بفکر خودت باش خودتو مشغول کن با کاری کلاسی ورزشی هنری چیزی چون هرروز بدتر میشه .من خودم تازه ک ترسو ...

من ازاول ترسو بودم ولی الان خیلی بدترشده،همش تو فکراینم چراشوهرم انقدپنهان کاره چرادروغ میگه کارمیکنه پس کو پول ن خونه داریم ن ماشین ن طلا ن پس انداز تا میام حرف بزنم پامیشه میره ن تفرحی ن سرگرمی انقدفکرم مشغوله که دیگه خودمم تو آینه میبینم نمیشناسم

مواظب افکار،گفتار و رفتار خود باشیم که میشود عادت،شخصیت و سرنوشت مان

منم یه چیز منفی خیلی بد رو همش به خاطر هیجانش بهش فک میکردم بعد پیش خودم فک میکردم هرگز برا من پیش ن ...

خوشحالم برات عزیزم ک نی نی داری از این به بعد ذهنت فقط باید مثبت ببینه و جذب کنه

شغلش آزاده ولی زیادخسته میشه ببخشید دراین میتونستم بگم

خوبه عزیزم .این روزا اوضاع کاسبی و بازار هیچ خوب نیست یه خورده درکش کن اگ بهش اطمینان داری اوضاعم بهتر میشه کم کم 

ولی اگ مشکوکی حواستو جمع کن خدایی نکرده درگیر موادی چیزی نشده باشه