2777
2789
عنوان

کی از دست خوابگاه خلاص میشم ؟؟؟

1471 بازدید | 44 پست

متنفرم از زندگی خوابگاهی .

اه چقدر احمق بودم که اومدم خوابگاه 

از زندگی جمعی متنفرم 😠😠😠

ولی تو قصه خودتو بکش نقاش بزار هر کی هرچی هست باشه تو خودت باش ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم خداروشکر تو شهرخودم افتادم وگرنه قطعااا از گشنگی و شلختگی میمردم

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       
من بهترین خاطرات زندگیم مال دوران خوابگاه هست خیلیییی خوش میگذشت یادش به خیر

واقعا چه خاطرات خوبی ،؟؟؟؟؟

دوره لیسانس دیرتر از سایرین برگشتم برای اقامت. کارمند مسئول پرسید دوست دارید هم اتاقیهاتون چطور باشند ساکت یا شلوغ. گفتم من دوست دارم ساکت و آروم باشند. هم اتاقیهام ساکت و آروم بودند اما به شدت شلخته و بعد فهمیدم از این لحاظ توی خوابگاه معروف هستند. ولی چون آخر هفته ها میرفتند خونه دیگه اتاقم رو عوض نکردم

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
من بهترین خاطرات زندگیم مال دوران خوابگاه هست خیلیییی خوش میگذشت یادش به خیر

دقیقا

منم همیشه میگم کل خنده های عمرم یک طرف، خنده ها و خوشی های خوابگاه  یه طرف

البته خیلی به هم اتاقی بستگی داره 

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
ببین چند سال دیگه همین خاطرات خوابگاهتو میشینی برای بقیه تعریف میکنی  میگی یادش بخیر پس العان ق ...

عمراا

اگه یه روزم تعریف کنم از بدیاش میکنم نه از خوبیاش 😐 

واقعا اینکه دیگران اذیتت کنن حسرت خوردن داره 😕

من مدت کوتاهی خوابگاه بودم اونموقع اگر کسی میگفت خوابگاه خوبه ساعتها گریه میکرم

ولی الان متوجه شدم این حرف کلیشه ای که میگن بهترین دورانه درسته😇 مهم خودتی که چجور تطابق کنی. دوستان خوبی انتخاب کن و سعی کن به خودت خوش بگذرونی هرچقدر هم بد باشه بهت قول میدم حسرتشو میخوری

من مدت کوتاهی خوابگاه بودم اونموقع اگر کسی میگفت خوبه ساعتها گریه میکرم ولی الان متوجه شدم این حرف ...

دارم فک میکنم چجوری این جارو فراموش کنم 

جدی یه روز خوش نداشتم کاش از اول درست انتخاب میکردم 😣