2777
2789
عنوان

خاک بر سر مادر من اخه مادر همچین حرفی میزنه به دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 1589 بازدید | 90 پست
خسته شدم همش میگه تو عروسی فامیلامون بهت میخندن منم میگم بزار بخندن تو ذوق کن خوشحال شو

واااا چرا بخندن اتفاقا همه چششون در میاااا ببین منم ی دختر با چهره معمولی و قد ۱۵۰  

شوهرم ۱۸۰ قدشه و خوشتیپ چهارشونه

همیشههه میگه خوشم میاد ریزه پیزه ای تو بغل جا میشی 

بقیه هم حسودی میکنن از قد قواره شوهرم

خجالت بکش چ طرز صحبت کردن از مادرته ....  مادره بزار بگه ... تو ک نمیتونی مادرتو تحمل کنی  ...

من کوتوله نیستم قدم متوسطه 

اما همسرم نسبت به من و بقیه قد بلند حساب میشه

مادر شماهم هروز بهتون بگه مطمئنا حساس میشید و اعصبانی

من دست همسرمو میگیرم همه حاهم میرم نه خجالت میکشم نه حرف کسی برام مهمه

اما از مادر این انتظار ندارم اینجوری بگه هی هروز 

بگه تو عروسی میخندن بهتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر سري كه اين حرف رو ميزنه خودت رو كنترل كن،عصباني نشو،بزن به خنده و بگو اتفاقا تنها و مهم ترين دليل انتخابش بخاطر قدوقامتش بود،مهم منم كه خيلي راضي ام،بقيه هم اگه ميگن ازحسادت و كوتاه عقليشونه،دستشون به گوشت نميرسه ميگن بو ميده،چند بار كه اينجوري برخورد كني ديگه مامانت هم از رو ميره

يا كاشف الكرب عن وجه الحسين اكشف كربي بحق اخيك الحسين
حرص نحور حتی اگه حق با تو باشه نباید به مادرت بی احترامی کنی.در هر صورت احترامش واجبه.اگه حرفشونو قب ...

منم اهنیت ندادم داشتم صبخونه میخوردم خیلی بی مقدمه باز بهم گفت سریع خوردم اومدم اتاق بحث نکردم باهاش 

ولی اینقدر ناراحت شدم که تاپیک زدم اینحا بگم

من ۱۶۳ شوهرم ۱۹۸ دقیقا تفاوت قدمون با شما یکیه . والا تا حالا کسی نخندیده فقط از بس بلنده همه توجهشون جلب میشه نگاش میکنن

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
من کوتوله نیستم قدم متوسطه  اما همسرم نسبت به من و بقیه قد بلند حساب میشه مادر شماهم هروز بهت ...

اشکال نداره بزار بگه مادرته ... حقش نیست اینقد بی احترامی کنی .. مادرم من بخدا این حرف رو بزنه هیچ وقت حساس نمیشم ..باید تحمل همه چیز را داشته باشی . فردا میفتی وسط مشکلات چکار میکنی .. منم نمیگم کوتوله ایی گفتم تو حساسی . قدتم خوبه همیشه تو این فکر باش ک شوهرت انتخابت کرده با همین قدت پس بی خیال ..

بچه ها این بنده خدا ناراحته،اومده درد و دل کنه،میشه درس اخلاق نذارید،بابا تو روی مادرش که توهین نکرد ...

ممنون از درکت 

یکی دوبار نییس که بهم گفته همش میگه

جلو همسرمم اینقدر از خواهرم میگه

همسرم میگه خواهرتو خیلی دوس داره مامانت تورو دوس نداره 

منم همش میگم نه اینطوری نیس

حتما مادرت از حرف این و اون نگرانه یا کسی تو فامیل چیزی گفته......البته عکس العمل مادرت و این نگرانی ...

اره دقیقا  گسی بگه اینم روش تاثیر میزاره 

دهن بین. و نگران حرف مردم

چیزی که من برام تو زندگیم ذره ای اهمیت نداشته هیچوقت

منم اهنیت ندادم داشتم صبخونه میخوردم خیلی بی مقدمه باز بهم گفت سریع خوردم اومدم اتاق بحث نکردم باهاش ...

انشاءا... زودتر درست مییشه.نگران نباشید.بین مادر دخترا اکثرا بحث پیش میاد ولی ما نباید چیزی بگیم سریع تر حل میشا

خانواده همسرم کلا هیکلی و قد بلندن

اینقد منو ناز میدن و دوس دارن که کوچولوام و ظریف نسبت به خودشون

اصلا این حرفارو نشنیدم

حتی من جوری رفتار میکنم که به دوستام و هیچ کسی اجازه حرف زدن راحعبه قدمون نمیدم 

مادرم نمیدونم چرا اینجوری میکنه باهام

هروز میگه

هی به خواهرم میگه تو شوهرتو خوب کن

مثلا مامانم میره ییرون یه زوج میبینه قدشون خوبه هی میاد میگه اینقد بهم میومدن

یا یه زوج میبینه شوهر چهرش خوبه هی میگه اخه چه پسر خوشگلی هی پسره چقدر خوشگل بود

حالا همسر منم چهرش خوبه  نه ایرادی داره یه چهره مردونه خوب داره 

نمیدونم چرا اینجوری میگه 

عزیزم اصلا فکرت رو درگیر حرفهای مادرت نکن مهم خودتی که خواستی و میخوای ،منم وقتی نامزد بودم مادرم خیلی عیب ایراد میزاشت رو نامزدم و هر روز گریه مو درمیاورد تا جایی که میخواستم جدا شم از نامزدم .برادرم اخرش یک روز با مادرم بخاطر حرفهاش به من بحثش شد و از اون روز یکم بهتر شد و زود عروسی گرفتیم رفتیم سرخونه زندگی خودمون .ولی الان خیلی رفتارش بهتر شده و کلا گذاشته کنار عیب و ایراد گرفتنش رو .

میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستی 🐣