2777
2789
عنوان

خاک بر سر مادر من اخه مادر همچین حرفی میزنه به دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 1589 بازدید | 90 پست
این مسئله جزییه..میدونم اذیت میشی ولی بعد چندوقت دیگه نمیگه...خودتو اذیت نکن..

انشالله

همش از این خالم آب میخوره

چون خالم حسودی داره میشناستش هی میگه میره تینور اونور میشنیه خالم چرت و پرت میگه

خیییییلی زوج میشناسم که شوهر بلند و هیکلی و خانومش ظریف و ریزه نیزه و هیچکسم تاحالا تبوده بخواد بخنده بهشون

اصلا فک میکنم مردای هیکلی دخترای ظریف ترو بیشتر میپسندن چون خییییلی نمونشو دیدم

خوشبخت باشین عزیزم. اعصاب خودتو خورد نکن

خدایا همون که تو میخوای درسته. ولی یکمم اونو که من میخوام به خوشی قاطیش کن. آمین..... 🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوله واقعا من بدون پاشنه بلند  کنار شوهرم سرم تا پایین شونش هس انقد میگه بهم

اتفاقا هیلیم حس خوبی به دم میده

به نظرم یبار که مامانت نیس به خالت بگو وای من عاشق همین هیکلشم اونم عاشق ظرافت منه. انقدر بدم میاد از زوجای با قدای نزدیک به هم...انگار دوست یا هکارن. حس همسری نمیدن به آدم... (بد نیستنا ولی تو موضع رو ذهن طرف باید به نفع خودت تغییر بدی.حتی اگه حرفت درست نباشه، وقتی به زبون بیاری ذهن اون ادمم عوض میشه)

خدایا همون که تو میخوای درسته. ولی یکمم اونو که من میخوام به خوشی قاطیش کن. آمین..... 🙏🙏

من و همسرم هم 25 سانت اختلاف قد داریم. روز عروسی برا عکس هایی که کفشم معلوم میشد کفش خوشگل میپوشیدم و بقیه اش صندل طبی 13 سانت پام بود که خیلی هم راحت بود کلی هم باهاش بالا پایین پریدم. تازه بخوای تاج بذاری هم اختلاف قدتون دیگه به چشم نمیاد. بعد هم حساس نباش اینقد. من با اینکه در مواقع عادی همیشه کفش تخت پام هست کسی به اختلاف قدمون اشاره نکرده.

بعد هم دوست من الان عصبانی هستی اومدی اینجا که اروم بشی ولی خواهرانه بهت میگم سر همچین چیزی در مورد مادرت اینجوری نگو. 

ایشالله عروسیتوت هم عالی باشه و کنار هم بدرخشید.

چه ربطی داره من شوهرم 198 ..من 165 .. دخترم 173 . چقدر هم بهم میایم .. عزیزم اهمیت نده . نزار حساس ب ...

عزیزم دخترت بخاطر تغذیش قد بلند شده؟ من خودم 158 شوهرم 185 ولی دخترم که سه سالشه خیلی ریزه قدشم تعریفی نداره

الان که عصبانیتم فروکش کرد خیلی ناراحت شدم از اینکه اینجوری راحعبه مادرم نوشتم

ولی خدایی خیلی سخته که بخوای هروز اینجوری بشنوی

من و شوهرم همو دوس داریم و میخواستیم 

حرفاش داره ناخوداگاه روم تاثیر میزاره که انگار حرف بقیه برام مهمه 

من و همسرم هم 25 سانت اختلاف قد داریم. روز عروسی برا عکس هایی که کفشم معلوم میشد کفش خوشگل میپوشیدم ...

منم تصمیم دارم یه کفش خوشگل واسه عکس و اینا بپوشم 

ولس تالار کفشی که بتونم باهاش راحت باشم

کفش 13 سانت اذیتت نکرد؟ پاشنش یسره بود؟ از کجا تهیه کردی؟

اره کفش و تاج و شنیون همه تاثیر داره و بلندتر نشون میده

واقعا میگی؟ از نظر تو بهم میان؟  شوهرش هیکلیه؟ خودش ریزه؟

اره خیلی بهم میان نه شوهرشم لاغروقدبلنده وخوددوستم ۲۵سالشه فک میکنی ۱۸سالشه شوهرش۲۶واقعاخوبه اینجوری به نظرم شماهم بهم میایین صددرصد

۱۴۰۰/۱۰/۱۰💍💍