2777
2789
عنوان

خاک بر سر مادر من اخه مادر همچین حرفی میزنه به دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 1589 بازدید | 90 پست

بچه ها این بنده خدا ناراحته،اومده درد و دل کنه،میشه درس اخلاق نذارید،بابا تو روی مادرش که توهین نکرده،یکم سعی کنید درکش کنید

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐

حتما مادرت از حرف این و اون نگرانه یا کسی تو فامیل چیزی گفته......البته عکس العمل مادرت و این نگرانی منطقی نیست..متاسفانه خیلیامون حرف دیگران برامون مهمه... ولی تو توجهی نداشته باش...مطمئنم بعد عروسی دیگه نمیگه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایییی اصلا مهم نیست بخدا، اصلا خداروشکر که خودت فهمیده ای و میدونی اینا ملاک نیست محل نکن،فقط حرص ...

واسه من ذره ای مهم نبود که انتخابش کردن و خیلی همو دوس داریم

مادر من همش اینحوری میگه 

تا یکی از خاله ها یا اشنا میگه شوهر فریام هیکلی و قد بلنده انگار بهش بر میخوره 

اصلا همه بخندن واسم مهم نیس

تازه عروسی من با پاشنه بلند و تاج و تور قدم مناسب میشه کنارش 

خرف مادرم ناراحتم میکنه هنوز نتونستم بهش بفهمونم که فکر بقیه ذره ای برام اهمیت نداره

انقد بدم میاد ازینایی ک متعصبانه راجع ب مادرشون حرف میزنن فک میکنن همه مث مامان خودشون فرشته ن😐آدم حق نداره ناراحت بشه از مامانش😐

استارتر ولش کن مامانتو اصا محل نده جی میگه مامانت ازیناییه ک ظاهر بین و دهن بینه😑

تیکر به وقت سزارین😁😊زاییدم😃حالا تیکر به وقت یکسالگی دخترم❤

بزار بگن عزیزدلم ، خانواده منم خیلی گفتن ک کسی ک انتخاب کردی فلانه بهمانه ، من همیشه گفتم ک انتخاب همسر من بنا ب معیارهایی هست ک خدا و اهل بیت دوس دارن ، همین کافیه.درگیر ظواهر بودن در مرام ما نیست ، اگر در مرام شما هست توی انتخابتون در نظر بگیرین.

اهمیت نده آبجی گلم.نشنیده بگیر و بگذر . 

جهیزیه هم در حد ضرورات کفایت میکنه خودت رو درگیر نکن.

پوشیه میزنم هدیه به مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها ، قربة إلی الله🌹 الحمدلله الَّذی جَعَلنا مِن الْمُتَمَسِکینَ بِولایَةِ أَمیرَ الْمُؤْمِنین علیِ بنِ ابی طالب عَلیهِ السَّلام💚👈گر بهای شیعه بودن سر جدا گردیدن است ، ما به عشق مرتضی(ع) تاوان آن را میدهیم ⚪تا بماند تا ابد ذکر علی(ع) بر مأذنه ، هستی و دار و ندار و جانمان را میدهیم 👉🌹
برعکسش اگه بود شاید بد بود ولی طبیعیه یه مرد قدبلندتر باشه مادرت یه کم ظاهربین هست

خیلی ظاهر بین هس 

حرف مردم براش مهمه

منم همیشه میگم  اینطوری خوبه نه برعکس 

ادم بخاطر قدوهیکل شوهرش ازمامانش متنفرمیشه عجیبه خوب عزیزم اگه توخودت شوهرتوبخوای مطمئن باش همه بعدیه مدت قبولش میکنن اصلا به اینجورحرفاتوجه نکن درموردمادرتم این حرفارونزن،

واسه من ذره ای مهم نبود که انتخابش کردن و خیلی همو دوس داریم مادر من همش اینحوری میگه  تا یکی ...

اگه خیلی رفت رو مخت ،یکی دوروز فیلم بازی کن بگو فقط طلاق،،،،مادرتون پشت دستشوداغ میکنه دیگه بگه

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

الهی عزیزم ما دوتا هم قد هم هستیم بعضی موقعا مامانم میگه تو قدت بلند تره و اون قدش کوتاهه ولی خیلی همدیگرو دوست داریم و این چیزا مهم نیس😅😂 عب نداره عزیزم من خودم خعلی دوست داشتم ریزه میزه باشم ولی خب هرچی شد شد دیگه😂😂