2777
2789
عنوان

خاک بر سر مادر من اخه مادر همچین حرفی میزنه به دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 1589 بازدید | 90 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرص نحور حتی اگه حق با تو باشه نباید به مادرت بی احترامی کنی.در هر صورت احترامش واجبه.اگه حرفشونو قبول نداری هم حتی هیچ چیزی بشون نگو مادره.من خودم اگه خدای نکرده یه روز یه بحث کوچولو هم بکنم بعد اون روز برام تو کار یا دانشگاه مشکلی پیش بیاد همش حسم میگه به خاطر اون حرفت به مامانت بود براهمین خیلی وقته حتی حق با منم باشه به مامانم هیچی نمیگم و روزامم بهتره

تو فامیلامون مورد داریم خانوم زیر۱۵۵ قدش

شوهرش نزدیک ۲ متر

دارن زندگی میکنن خیلی هم خوب 

بزار مادرت بگه

من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄
خودم کم مشکل دارم درگیر جهیزیه هستم مادر من هی چرتو پرت میگه 

با پول خودت داری جهیزیه میخری؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

واااا چ حرفا باز قد یچیزی طرف با کسی ازدواج میکنه و خوشبخته ک ۱۰ سال بیشترم فاصله سنی دارم اون چیییی

اصلا توجه نکن به حرفاش شاید ب مادرتم بعضی حسودا حرفایی میزنن ک بقول خودمون پرش میکنن

تو انتخابتو کردی اتفاقا مرد هیکلی باشه زن ظریف و کوچولوش خوبه خیلی از مردا همینجوری دوس دارن

مامان منم خیلی وقتا خیی چیزا میگه حتی منو پیش شوهرمم بد میکنه تو ک باز خوبی

اهمیت نده اصلااااا زندگیتو کن خدایی نکرده انقد بهت فشار میاد ک از انتخابت پشیمون میشیااا دو دل میشی

من تو امضای هرکی صلوات یاسوره ببینم میخونم و لایکش میکنم🤗

فکر کردم چی شده حالا😒

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

یه جوری مادرتون میگه فکر نمیکردم شوهراینجوری انتخاب کنی انگار خودش باعرض معذرت برگ چغندربوده اون کنار

بگو مادرمن این حرفاروچراوقتی آقااومدخواستگاری نزدی،حالاکه خرت ازپل گذشته ودخترو ردکردی رفته یادت اومده قدبلندش

بده

بگو باشه جدامیشم دوباره میام وردلت این دفعه شما قد مناسبشوبرام انتخاب کن ،فیلم بازی کن همینوجدی بگو

دیگه میترسه عمرانمیگه 

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .