2777
2789

من میخواستم یه رمانی دانلود کنم که موضوش جوری باشه که پسر داستان عاشق و دلباخته ی دخترس.. درست مثل رمان تقاص.

اما متاسفانه اکثر رمان هایی که به تازگی دان کردم همش دختره عاشق میشه 😒

اگه چیزی هست بگید عزیزان دانلود کنم‌بخونم حوصلم‌ سر رفته خیلی ممنون 😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فصل پنجم عاشقانه هایم...دیگه خوابم میاد مغزم نمیکشه اسی جون😐😎

شاید آن که جسارت عصیان دارد،شجاعت توبه نیز داشته باشد.شاید آنکه خدا مجال سرکشی داد،فرصت بخشیده شدن هم داده باشد!(برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستین اگه دوست داشتین🙈💜)
مرسی عزیزمم

خواهش میکنم گناهکارم خوبه واینکه یه رمان بود اسمش یادم نیست ولی برعکس بقیه رمانا دختره خوشگل و پولدار ولوند نبود وهمچنین پسره پورشه سوار نبود

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....

تا تلاقی خطوط موازی .تا تباهی .این رمانها متفاوتن و خیلی قشنگن .موضوعشون اون چیزی نیست ک تو میخوای ولی قشنگه  تاتباهی داستان واقعیه 

هر کی امضامو خوند یه صلوات برای حاجت روا شدنم بفرسته مرسی