2777
2789
عنوان

شوهر خل اینشکلی دیده بودین؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2011 بازدید | 53 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فحشت داده جلو مامانش بهت توهین کرده تهدیدتم کرده که بندازتت از خونه بیرون

بعد معذرت خواهی هم میکنی ازش بعدشم میری نی نی سایت میخندی؟ 

چی بگم والا 

مثل اینکه خودتم خوشت میاد باهات اینطوری رفتار کنه

وایسادی هرچی خواسته بهت گفته

الان من چی بگم🤐

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
پتو رو بغل کردم . نکه از این حرکت بدش میاد منم اینو انجام دادم که بسوزه

آهان....خوب کردی.....😁

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

ببین بچه ها ادمی نیست بخواد ضایعم کنه جلو مامانش بعد این دعوا بعد رفتن مامانش اتفاق افتاد پیش مامانش فقط اروم گفت برو اونور 

خدایا برای تک تک لحظه‌ها شکرت🤍

شما خودت اجازه میدی باهات اینجوری رفتار کنه😐

نمیگم باید پاچه بگیری و بی محلی کنیا ولی وقتی رفتار ناشایست انجام میده بهش جایزه و تشویق هم میدی؟

یه صحبت در مورد رفتارش و اینکه نیاز داری ادبیات کلامش رو مودبانه تر کنه و حرمت رابطه رو نه تنها جلوی جمع بلکه توی خلوت هم رعایت کنه باهاش داشته باش. 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

شوهرمنم امشب همینطوری شده پیشش نشسته بودم داد زد ک برو اونطرفتر مگه دیگه جا نیست ک اومدی نزدیکم منم یکم نشستم دیدم دارم گریه میکنم اومدم تواتاق ولش کردم چندبارامشب دلمو شکوند. 😔

لطفا فالو کنید این پیجو. براتون دعا میکنم زیاد. Cakes_sweets.20
تو که میگی اومدم نی نی سایت کلی خندیدم 

وایییییییی به ی پست اونم چند ثانیه خندیدم اونم به خاطر اینک واقعا بامزه بود شما بی خیال این بگو من چجوری رفتار کنم اگ تجربه داری اگرم نکه هیچچچچ

خدایا برای تک تک لحظه‌ها شکرت🤍