امروز عروسی دوستم بود.شوهرم گفت من نمیام کسی رو نمیشناسم .منم گفتم خب من میرم شامم رو میگیرم و میام خونه باهم میخوریم. زیاد راضی نبود برم.رفتنی هم داشتم اماده میشدم پسرم از روتخت افتاد و این بهانه شد که گفت تو عروسی واست خیلی واجبه و حواست به بچه نیس و یکم بحث کردیم.خلاصه رفتم عروسی و شام رو دیر اوردن و ظرف هم نیاوردن که غذامو بیارم .مجبور شدم هول هولی انجا یکم بخورم. اومد دنبالم اومدیم خونه و گفت غذا رو بیار کوفت کنیم از صبح هیچی نخوردم.منم گفتم نیاوردم الان یه چیزی اماده میکنم...گفت نیاوردی؟خودت خوردی؟منم گفتم یه ذره خوردم . اونم گفت غذات بوخوره تو سرت. یکم بعد رفت بیرون.چیکار کنم اه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
الان ی چیزی سریع درس کن بذار رو گاز در نهایت هرساعتی ک بیاد گشنه اش باشه میخوره
فردا صبحم قشنگ بهش توضیح بده جریان شام رو و بوسش کن و بگو اصلن خوش نگذشت و دیگه تنهایی بدون تو هیچ جا نمیرم
نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌