2777
2789
عنوان

شوهرمو ناراحت کردم.چیکار کنم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1785 بازدید | 74 پست
ببحشید  قانون بیخود کرده حق رو داده به مردا.  اتفاقا قانون الان خیلیم سخت میگیره.  ...

من چن مورد دیدم ک انقد تبصره و فلان و فلان میارن انقد زنو خسته میکنن تا ببخشن...اوناییک زندانن زنه تو مسیر خسته نشده و دوندگی کرده

من چن مورد دیدم ک انقد تبصره و فلان و فلان میارن انقد زنو خسته میکنن تا ببخشن...اوناییک زندانن زنه ت ...

عزیزم بخاطر حقت باید زحمت بکشی. 

صحبت یکی دو تومن نیست که

صحبت چندصد میلیونه

خب هرکسی باشه تلاش میکنه دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بخاطر حقت باید زحمت بکشی.  صحبت یکی دو تومن نیست که صحبت چندصد میلیونه خب هرکسی باش ...

هرکی ب اون مرحله میرسه میگ فقط زودتر خلاص شم قانون انقد لفتش میده ک اینا دیگ نمتونن اسم طرفو تو شناسنامه تحمل کنن انقد روانشون بهم ریخته میشه ک فقط میخوان خلاص کنن خودشونو هرکی پیگیرباشه و بتونه حقشو بگیره دمش گرم

[QUOTE=76389356]بله گناهه.  حالا خانوما تو همه چیز مهارت دارن  حالا اینبارم از زبون چربشون کنQUOعزیزم ماهم شرع وقانون سرمون میشه، درصورتی گناهه که شوهرت اصلا خبر نداشته باشه وتو بدون اجازه وخبر بری، نه اینکه شما بهش اطلاع میدی خودشم میاد میرسونت،بعدم میاد دنبالت،ولی دوست نداره،خو دوست نداشته باشه،همه چی خو نباید به میل اون باشه،ما هم انسانیم وحق حقوقی داریم.

زن ها همچین عقایدی ندارن عزیزم روایت داریم

روایت داریم...

روایت داریم ارث زن نصف مرد باشه 

روایت داریم زن برده شوهرش باشه

روایت داریم زنا برن بمیرن چون زن شدن

گرمسلمان گرمسیحی گریهود،،،آدمی باشید،مذهب هرچه بود
پس نگین قانون حق رو داده به مردا   خانوما بخشیدن

انشالله راهت نیفته ب این جاها ک بعد بفهمی چی میگم...

زنه رفته میگ شوهرم خیانت کرده میگ چن تا شاهد بیار ک حین رابطه دیدن شوهرتو با طرف فقطم همین ها با زنگ و اس ام اس نشون دادن ک کاری نمیکنن و خیلی چیزای دیگ ولی مرد بره چن تا پیام نشون بده ثبت میش

خانومای عزیز.

فقط خواستم یادآوری کنم. 

وگرنه منم یه زنم و فقط برای اینکه بتونم تو زندگیم خوشبخت بشم باید همراه شوهرم باشم. 

منم خیلی چیزا رو دوست دارم ولی هیچ وقت به زبون نمیارم. 

همسرمم خیلی چیزا رو دوست داره ولی بخاطرمن به زبونش نمیاره. 

پس با منم منم هیچکس خوشبخت نمیشه. 

مراقب خوبیهاتون باشین

خدانگهدار. 

اورین

🤩😅

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌