2777
2789
عنوان

شوهرمو ناراحت کردم.چیکار کنم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1785 بازدید | 74 پست
عزیزم اجازه نمیده بمون خونه. تو خوده قرآن هم اومده بدون اجازه شوهر زن حق نداره ازمنزل خارج بشه.&nbs ...

از ماست که برماست

تا زنها همچین عقایدی دارن بایدم توسری خور باشیم

گرمسلمان گرمسیحی گریهود،،،آدمی باشید،مذهب هرچه بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اجازه نمیده بمون خونه. تو خوده قرآن هم اومده بدون اجازه شوهر زن حق نداره ازمنزل خارج بشه.&nbs ...

مگه زن اسیره!!

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند
اخه بچه کوچیک دارم.سختم اومد . گفتم اونجا نمیتونم بخورم دست تنها.میارم خونه راحت میخوریم .اصلا اشتبا ...

شوهرمنم برا عروسی رفتن حساسه.خودش که تا اونجایی که امکان داره نمیره ،برا رفتن منم راضی نیست،هروقتم رفتم عروسی، بدون استثنا از تو دلم درش میاره،حالا هرچقدرم بخام بهونه ندم دستش. منم فقط عروسی فامیل درجه ۱ که دبگه مجبورم میرم

من اینو قبول ندارم چرا خودشون مختارن و زن وابسته اجازه اونا؟؟؟باید بزارن زن یکم مستقل باشه نمیگم هرجا برن حالا عروسی دوستش بوده باید خودش میبردش