2777
2789

علاعمش چی بود عزیزم....میشه یکم توضیح بدی....

سینم 1 ماهه درد میکنه و تیر میکشه دارم از ترس میمیرم.....نوبت سونوم 2 هفته دیگست

اسمش آدم است اما تو باور نکن  گاهی کاری می کند که از پس هیچ گرگی بر نمی آید ..!  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علاعمش چی بود عزیزم....میشه یکم توضیح بدی.... سینم 1 ماهه درد میکنه و تیر میکشه دارم از ترس میمیرم. ...

من از سال 85 متوجه شدم خیلی کوچیک بود الن بزرگ شد

درد و تیر کشیدن

با سونو گرافی مشخص شد

تولد تو رویای واقعی من است
من از سال 85 متوجه شدم خیلی کوچیک بود الن بزرگ شد درد و تیر کشیدن با سونو گرافی مشخص شد

انشالله چیری نیست عزیزم.....برای منم درد داره و تیر میکشه....و کمی خارش

سلام جراحیش که اصلا چیز خاصی نیست 

من حتی بدون بیهوشی جراحی کردم 

چون نمیخاستم شب تو بیمارستان بمونم فقط با بیحسی کیست سینمو خارج کردن

از معبر غریبی به معبدی رسیدم.بر سر در آن نوشته بود:اینجا به جای کفش "خود"را در آورید.                                                                                                                                                 
انشالله چیری نیست عزیزم.....برای منم درد داره و تیر میکشه....و کمی خارش

مرسی

شما هم نگران نباش پیش یک متخصص خوب سینه برو و هر شش ماه سونو کن بالای 40 هم مامو کن

عزیزم توی سینه هستش یا بالاش لمس کردنی عین استخونه 

اره خانومی تو سینه هست ساعت ه سینم خیلی عمیقه نمیتونم لمسش کنم فقط دکتر تو معاینه لمس میکنه که خیلی دردم میگیره

سلام جراحیش که اصلا چیز خاصی نیست  من حتی بدون بیهوشی جراحی کردم  چون نمیخاستم شب تو بیم ...

از هاله سینت باز کردن یا روی سینت خط انداختن؟؟؟؟

[QUOTE=76371772]از هاله سینت باز کردن یا روی سینت خط انداختن؟؟؟؟[/QUO

نه کامل خط انداختن

از معبر غریبی به معبدی رسیدم.بر سر در آن نوشته بود:اینجا به جای کفش "خود"را در آورید.                                                                                                                                                 
[QUOTE=76371772]از هاله سینت باز کردن یا روی سینت خط انداختن؟؟؟؟[/QUO نه کامل خط انداختن

اهان

به من دکتر عمرانی پور گفت از هاله برات باز میکنم که جاش نمونه

واسه همین شما رو بستری نکردن

پیش کی جراحی کردی؟؟؟؟؟

من یک شب بستری هم دارم

دو تا کنار هم هست

سالها بیمار دکتر عطری بودم بهم گفته بود باردار بشی شیر بدی ازبیم میره 

از بین که نرفت بزرگتر هم شد

دوتاش باهم 29 میله

و چون درد دارم دکتر گفت بردار البته گفت میتونی هم برنداری

مرسی شما هم نگران نباش پیش یک متخصص خوب سینه برو و هر شش ماه سونو کن بالای 40 هم مامو کن

شما هم خارش داشتین گاهی

من میترسم یه وقت توی سینم چیز بدی نباشه