2777
2789
عنوان

مادرا بیان

73 بازدید | 12 پست

سلام من ی دختر ۳ساله دارم از الان خییلی نگران دوران بلوغ و اینده شم

چندوقت پیش تو پارک دختر پسرای ۱۳.۱۴ساله نمیدونم چی بود سیگاری بود میکشیدن و ی حالی فحیعی داشتن دیروز تو ایستگاه دختر مدرسه ایا میگفتن عرق بردیم مدرسه و ......از دیروز خییلی ناراحتم

زمستان است دیگر...دل زمین به برف گرم است دل من به تو💕💕💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست دارم دلداری بدم 

ولی ب حدی از اوضاع جامعه و تربیت بچه می ترسم خودم  ک عملا قیدشو زدم !!

فقط خدا باید بچه ها رو در پناه خودش حفظ کنه ...

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

ولش باع اینا نابابن تو یاید چشت رو بچه ات باشه و همه جا ولش نکنی تنهایی بره باید جوری باهاش رفتار کنی و بهش محبت کنی که نیازی به دوست و تینا نداشته باشه خوبه بچه ادم دوست داشته باشه ولی دوست دیگه میدونید ک چی میگم

طُ هَـمونـ خونے ڪِـ هَر لَحظـه تو رَگـ هاے مَنع😻❤
دوست دارم دلداری بدم  ولی ب حدی از اوضاع جامعه و تربیت بچه می ترسم خودم  ک عملا قیدشو زدم ...

منم میگم کاش بچه نداشتم اصلا خیییلی میترسم

ولش باع اینا نابابن تو یاید چشت رو بچه ات باشه و همه جا ولش نکنی تنهایی بره باید جوری باهاش رفتار کن ...

اخه وقتی بره مدرسه دیگه خییلی چیزا رو از دوستاش میفهمه و ....

باید با بچه دوست باشی و اگاهش کنی

کسی رو میشناسم الان پسره زن گرفته پدرش بهش گفته بود سیگار و مشروب و... بده و فلان اما اگه خواستی بکشی بیا خونه پیش خودم بکش

حرفش خیلی عالی بوده یعنی باهات دوستم.ازم نترس

الان همسر منم ی چیزی ک میگم میگه بخئام کاری کنم میام خونه جلو چشم خودت

منم میگم کاش بچه نداشتم اصلا خیییلی میترسم

پدر و مادر زحمت می کشن ، نون حلال در میارن ، برای تربیت وقت میذارن  ولی فقط و فقط اول و آخرش باید سپرد دست خدا ... شخصا ب دعای پدر و مادر  هم خیلی اعتقاد دارم ...

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

منو همسرم اصلا قصد بچه دار نشدن نداریم..

یعنی اینقد بچمونو دوست داریم که حاضر نیستیم بیاریمش تو این دنیا

واقعا خیلی ظلمه.اون بچه چه گناهی کرده.والا من خودم اینقد پدر و مادرمو تو نوجوونی اذیت کردم که اگه یه بچه مثه خودم داشته باشم خودکشی میکنم!😐

یه جمله ای هست که میگه بچه بدنیا آوردن یعنی اینقد از این دنیا و شرایط خودمون راضی هستیم که حاضریم یکی دیگه رو هم اضافه کنیم!

بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است
مندو همسرم اصلا قصد بچه دار نشدن نداریم.. یعنی اینقد بچمونو دوست داریم که حاضر نیستیم بیاریمش تو ای ...

اتفاقا همسر منم علاقه ای به پدر شدن نداشت فقط بخاطر من قبول کرد

الان همیشه میگم من چقدر خودخواه بودم ک بچمو آوردم ب این دنیا

اتفاقا همسر منم علاقه ای به پدر شدن نداشت فقط بخاطر من قبول کرد الان همیشه میگم من چقدر خودخواه بود ...

حالا که اون بچه بدنیا اومده.خیلی مراقب فرزندتون باشین و همیشه باهاش دوست باشین جوری که هر چیزی که اتفاق افتاد براش بیاد برای شما تعریف کنه و شما اصلا دعواش نکنین و خیلی منطقی و آروم و با محبت رفتار کنین

بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است
حالا که اون بچه بدنیا اومده.خیلی مراقب فرزندتون باشین و همیشه باهاش دوست باشین جوری که هر چیزی که ات ...

دقیقا مادر من با خودم همینطوری بود هر اتفاقی برام میفتادو براش تعریف میکردم باهاش دوست بودم