2777
2789
عنوان

بچه ها همسایه بغلیمون دعوا میکنه 😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨/

| مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 59 پست

خواهرم  از لوله بخاری که نمیتونه بیاد که میترسی😅😅

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️
ترس چی داره....شماباشوهرت دعوات نمیشه!این ممبکت همه انداخته بجون هم همه دعواهابدبختیا مشکلاشده پوووو ...

زن و شوهر نیستن دوتا مردن

خدایا برای تک تک لحظه‌ها شکرت🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توام داد بزن از تو لوله پولشو بدهههههه پولشو بدههههههه😡😡😡

وای😂😂😂

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️
سلام هارلی خوبی عزیزم😍

خوبم زندگیم به خوبیت تو چطوررری ؟؟😍😍😄😄

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
خوبم زندگیم به خوبیت تو چطوررری ؟؟😍😍😄😄

توخوب باشی مام خوبیم😙

یه صلوات میفرستین واسه سلامتی نینیم 😘خدای خوبم مواظب تودلیم باش۱۴۰۰/۵/۱۲فهمیدم خدایه فرشته گزاشته تودلم،دامن همه منتظراسبز
لامصبا چسبیدن دیوار میترسم دیوارو شکاف بدن بیان تو 😣😣😣

فرار کن فررار کن😫😫

وای😂😂😂

والا😂😂😂😂ترس نداره ک بقول خال قزی ریلکس ریلکس ریلکستر😁😁😂

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭