2777
2789
عنوان

بچه ها همسایه بغلیمون دعوا میکنه 😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨/

| مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 59 پست
چطون‌شده شماها.انقدر خندیدم گریه و خنده ام قاطی شد. کمر دردم بیشتر شد خدااااااا😭😭😭

ای جون همیشه بخند الانم یه چای و نبات داغ بخور کمرت خوب شه قشنگم 😅😍

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مام ی همسایه داریم ی پسر و دختر دوقلو دبیرستانی دارن همیشه دعوا میکنن صدا داداشون تاخونه ما میاد😒

وای منو اجیمم همش جیغ جیغ...بعد مامانم میگه از پسرای واحد بغلی یاد بگیرین اصلن صداشون در نمیاد😐😐

ای جون همیشه بخند الانم یه چای و نبات داغ بخور کمرت خوب شه قشنگم 😅😍

نه خوب نمیشه. تو اقدامم دیشبذشوهرم ب شوخی ی لگد زد زیر ب اس نم.اول درد نداشتم بعد از ی ربع کم کم درد کمرم شروع شد دیشب تا صبح گریه کردم.شوهرم ماساژ میداد کمرمو.ی ساعت پیش هم اومد میگه هر چی دلت میخواد منو بزن ولی خوب شو😭😭😭

ولی من دردم اروم نمیشه نمیدونم چیکار کنم.ناقص شدم خداااااا

نه خوب نمیشه. تو اقدامم دیشبذشوهرم ب شوخی ی لگد زد زیر ب اس نم.اول درد نداشتم بعد از ی ربع کم کم درد ...

نه بابا چیزی نیست برو دکتر عزیزکم پشت گوش ننداز🙁

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
نه بابا چیزی نیست برو دکتر عزیزکم پشت گوش ننداز🙁

آخه برم دکتر چی بگم؟! بگم نمیدونم باردارم یانه کمرم دراثر ضربه درد میکنه.بعدم واسه چیزای بهتر ازین رفتم دکتر هیچ نتیجه نگرفتم.نمیدونم چیکار کنم.اخه این بار دومشه ی بارم پارسال این کارو کرد بعد از سه روز کمردردو لکه بینی خوب شدم.هر چی هم بهش میگم اول میگه غلط کردم وحتی گریه میکنه باز بعدش یادش میره.ننیدونم با این اخلاقش چیکار کنم .دیشب میگه غلط کردم منو ببخش.بهش گفتم غلط کردم برا من بچه میشه؟ برا من کمر میشه؟ داغونم .سر ی چیز چرت اینجور داغون شدم

آخه برم دکتر چی بگم؟! بگم نمیدونم باردارم یانه کمرم دراثر ضربه درد میکنه.بعدم واسه چیزای بهتر ازین ر ...

ای بابا ایشالله خوب شی سر ی شوخی ها 

شوهرمنم گرفت از بازوم گاز گرف الان حس میکنم جدا شده مردن دیگه فک میکنن با یکی مثل خودشون طرفن

خدایا برای تک تک لحظه‌ها شکرت🤍

قزوین

اگه همیشه کارشون اینجوریه زنگ بزن 110.

خدایااااااااااا شکررررررت خودت مواظب نی نی کوچولومون باش.چترم باز باشد یا بسته فرقی نمیکند. بی تو همیشه خیس بارانم...