2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حال داریا

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍

چیزکیک انار درست کن خودمم میخوام درست کنم،البته برا خونواده خودم  

برای غذا پیشنهاد خاصی ندارم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

شب یلدا خودش کلی بساط داره حالا شامم بیاد روش که واویلاست.

بعدشم معمولا کوچیکتر میدن خونه بزرگترا, چه کاریه  خودت رو به دردسر بندازی?

کرونا, کرونا!چه کردی با زندگیهامون? با دلخوشی هامون? چقدر چیزای خوب داشتیم و قدرش رو نمی دونستیم, زیادی ساده بودن اما مهم بودن, دلم لک زده واسه بدو بدو کردن بچه ها تو پارک, دورهمی های بی دغدغه, گاز زدن یه ساندویچ داغ تو فست فود سرِکوچمون, یه سفر با عشقم, دل رو بزنیم به دریا و بیخیال همه چی بشیم... کرونا چیکار کردی با دلخوشی هامون?۹۹/۹/۹ پایان این روزهای تلخ!

غذای اصلی شهرتونو بذار با سوپ و سالاد و...

مثلا ما کوفته میذاریم تبریزیم.

برا یلدا هم لبو، باقلا، هندوانه، شیرینی میوه، پشمک، انار دون شده، اگه توانایی اجیل و تخمه داری

همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم
مجبورم مجججببوور😁

خب پس املت انار درست کن روش هم ژله بزار قشنگ تزیین کن زشت نباشه یه وقت

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
شب یلدا خودش کلی بساط داره حالا شامم بیاد روش که واویلاست. بعدشم معمولا کوچیکتر میدن خونه بزرگترا, ...

خب نمیشه خیلی بساط را نندازم؟ چن تا چیز ساده و شیک درست کنم؟

چیز کیک انار

ژله چند رنگ طرح هندونه

آجیل میتونی مغز تخمه آفتابگردون شاهدونه گندم برشته و برنج برشته و کشمش و مغز گردو رو مخلوط کنی بزاری

کیک تخته ای هم بپز با چای بخورین

برای شام هم سبزی پلو ماهی. بورانی و دوغ. اگه وقت کردی یه کوکو سبزی هم کنارش بزار

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
چیز کیک انار ژله چند رنگ طرح هندونه آجیل میتونی مغز تخمه آفتابگردون شاهدونه گندم برشته و برنج برشت ...

خیلی مفصله خواهرررر

کرونا, کرونا!چه کردی با زندگیهامون? با دلخوشی هامون? چقدر چیزای خوب داشتیم و قدرش رو نمی دونستیم, زیادی ساده بودن اما مهم بودن, دلم لک زده واسه بدو بدو کردن بچه ها تو پارک, دورهمی های بی دغدغه, گاز زدن یه ساندویچ داغ تو فست فود سرِکوچمون, یه سفر با عشقم, دل رو بزنیم به دریا و بیخیال همه چی بشیم... کرونا چیکار کردی با دلخوشی هامون?۹۹/۹/۹ پایان این روزهای تلخ!