2777
2789
عزیزم چندسالته ...این حرفهاروهیچ جادیگه نزن ...تاپیکتم عوض کن بیادرددل کن ولی نفرین نکن...اگه بدونی ...

نه من به هیچ وجه حرف شما رو قبول ندارم .. چون اگه از بعد احساسی قضیه بگذریم و منطقی به قضیه نگاه کنیم

" بی سرپرستی بهتر از بد سرپرستیه  "

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر الان دلش گرفته ما تو زندگیش نیستیم که قضاوت کنیم عزیزم به خدا توکل کن انشالله خدا بهت آرامش بده عزیزم آدم یه موقع از کسانی زخم میخوره که انتظار نداره من عاشق پدرو مادرم هستم خونه اونا بهم آرامش میده اما  پدر شوهرم دلم رو بدجور شکست قلبم درد میکنه 

اونا پدر داشتن نه مایه ننگ و پدر من جوری باهامون کرد که داعش با دشمنهاش نمیکنه هی هی 

اون پدر در پیشگاه حق مسیول و گناهکاره 

شما چرا !!!حیف شما نیست که با این افکار قلبت  رو که حصن خداست رو آلوده و کثیف کنی 

هیچ وقت فکر نکن خدا فراموشت کرده ،خدا به همه کس و همه چیز حواسش هست ❤️
شاید برا شما نعمت بوده برا من مصیبته فقط مرگشو از خدا میخوام

بله برام یه نعمت بود توام وقتی خدایی نکرده از دست دادیش قدرشو میفهمی و حسرت نبودنشو میخوری

شخصیت تنها چیزیہ که واقعے یا مجازے نداره😊
استارتر جان یکم توضیح بده ببینیم چی شده چرا انقد ناراحتی از پدرت

مگه اینجا کسی مهلت حرف زدن به ادم میده کاملا ادمو پشیمون میکنن اونوقت همشونم ادعاشون میشه نباید بقیه رو قضاوت کرد واقعا جالبه