2777
2789
فقط مادرم

یعنی فقط از مادرت به وجود امدی 

ببخشید یعنی شما فقط از تخمک مادرتون به عمل اومدید و اسپرم پدرتون نقشی در تولدتون نداشته 

کمترین حق پدرت بر تو همین نقشش در بوجود اومدنت بوده

هیچ وقت فکر نکن خدا فراموشت کرده ،خدا به همه کس و همه چیز حواسش هست ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من درکت میکنم و اینهایی که میگن نگو و فلان نمیتونن بفهمن یه پدر میتونه چقدر باعث ازار خانوادش بشه البته برای من گذشت و الان دیگه حس تنفر بهش ندارم ولی وقتی تو خونش بودم با صدای کلیدی که در رو باز میکرد درد و ترس و وحشت تو قلبم میریخت😢

وااااای اصلا نمیذارن طرف بگه چرا و قضیه چیه؟ هی میگن وای نگو گناه داره فلانه کفره.... بابا اجازه بدی ...

دقیقا بدون اینکه بدونن من تو چه شرایطیم قضاوت میونن

عزیزم چندسالته ...این حرفهاروهیچ جادیگه نزن ...تاپیکتم عوض کن بیادرددل کن ولی نفرین نکن...اگه بدونی یتیمی چه دردیه اینونمیگی ...بعصیامیگن کاش فقط کفشای پدرمون پشت دربودولی خودش بود...انقدربی کس نبودیم

عزیزم هرچی هم باشه نباید به پدر و مادر انسان توهین کنه حتا در حد یه اوف 

آره نا خود آگاه یاد آیه ی قران افتادم 

ولا تقل لهما اف 

هیچ وقت فکر نکن خدا فراموشت کرده ،خدا به همه کس و همه چیز حواسش هست ❤️
عزیزم چندسالته ...این حرفهاروهیچ جادیگه نزن ...تاپیکتم عوض کن بیادرددل کن ولی نفرین نکن...اگه بدونی ...

اونا پدر داشتن نه مایه ننگ و پدر من جوری باهامون کرد که داعش با دشمنهاش نمیکنه هی هی 

یعنی فقط از مادرت به وجود امدی  ببخشید یعنی شما فقط از تخمک مادرتون به عمل اومدید و اسپرم پدرت ...

من با اراده ی خودم به دنیا نیومدم که اگه دست خودم بود هیچوقت پا به این زندگی نکبت نمیزاشتم یه پدر و مادر وقتی بچه دار میشن باید در مقابلش مسئول باشن

دقیقا بدون اینکه بدونن من تو چه شرایطیم قضاوت میونن

عزیزم بعضیا از بس پدرمادراشون خوب بودن یا حداقل در حد متوسط بودن اصلا حال اونایی ک مشکل داشتن رو نمیفهمن، منم بدی دیدم ولی نفرین اینا سعی میکنم نکنم البته خب من اینجوریم و شایدم شرایط شما خیلی بدتر بوده

عزیزم نگو این حرفا رو.من پدرم سه چهار روزه بیمارستان بستریه از بس گریه کردم چشمام دیگه نمیبینه..پدرا ...

خدا سلامتی بده.خیلی سخته من از وقتی بچه  دار شدم انقدر عاشق مامان بابام شدم.میگن تا پدرمادر نشی قدرشونو نمیدونی

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!