2777
2789
عنوان

علت درد کمر بعد از سزارین

12538 بازدید | 97 پست

من یک و نیم ساله سزارین شدم از اون موقع تا حالا هر روز صبح که از خواب بیدار میشم کمر درد  شدیدی دارم و حدود یک ربع طول میکشه خوب بشم خانومایی که سزارین شدین کسی از شما اینطوری بوده که الان خوب شده باشه.میترسم واسه بچه ی بعدی که بخوام دوباره سزارین بشه شرایطم حادتر بشه و نتونم با این کمر درد از جا بلند شم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه اینا عوارض بی حسیه این همه عوارض داره ولی خانوما زیر بار طبیعی نمیرن

والا من طبیعی کردم فک کنم کیست مویی در اوردم اصلا نمیتونم رو زمین بشینم از وقتی زایمان کردم هزار جور مریضی گرفتم😞😞

نه والا بیهوشی باشه عوارضی هم ندارهذخیلی هم عالیه حالا طبیعی عوارض نداره؟

بیهوشی که دیگه وجود نداره گلم

انجام‌ نمیدن این ۱

۲ اینکه اگه اصولی انجام بشه به مراتب بهتر از سزارینه

به هر حال طبیعیه و خداوند قرار داده

والا من طبیعی کردم فک کنم کیست مویی در اوردم اصلا نمیتونم رو زمین بشینم از وقتی زایمان کردم هزار جور ...

هر زایمانی اگه safe باشه خوبه

چه طبیعی چه سزارین

شما باید تو بیمارستان خوب و زیر نظر پزشک خوب زایمان کنید

حالا هر زایمانی

هر زایمانی اگه safe باشه خوبه چه طبیعی چه سزارین شما باید تو بیمارستان خوب و زیر نظر پزشک خوب زایم ...

خیر سرم رفتم بیمارستان خصوصی ولی مطمنم ایراد از دکتری بود که امپول بی حسی زد اونم دوتا زد.پدرم درومده  تا الان

والا من طبیعی کردم فک کنم کیست مویی در اوردم اصلا نمیتونم رو زمین بشینم از وقتی زایمان کردم هزار جور ...

کیست مویی چه ربطی به طبیعی اوردن داره؟

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .

از همه مهم تر اینکه سِر موضعی باید خیلی مهارت دکتر بیهوشی بالا باشه که تزریق رو تو چه محلی با چه عمقی انجام بده

ولا باعث عوارضی مثه سر درد کمر درد تهوع و سر گیجه میشه

و این مهارت رو دکترای کمتری دارن

جه طبیعی چه سز اگه لازم باشه و شرایطش را داشته باشی وپزشکت خوب باشه عالیه من دخترم طبیعی بدنیا اومد راضیم حالا واسه دومی مجبورم سز کنم ان شااله دکترم خوب باشه ازاین هم راضی باشم

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .

چه ربطی داشت به زایمانت؟

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
خیر سرم رفتم بیمارستان خصوصی ولی مطمنم ایراد از دکتری بود که امپول بی حسی زد اونم دوتا زد.پدرم درومد ...

دقیقا همینه

من تازه باید نگاه کنم‌ببینم دکتر بیهوشب یه فرد خاص باشه

تو بیمارستان من فقط یه دکتره که وارده

اون یکیا همچین‌ میزنن که تا ۱ هفته دراز کش میشی از تهوع و سر درد