2777
2789
عنوان

علت درد کمر بعد از سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 12538 بازدید | 97 پست
آمپول زدن تو کمر را گفتن عوارض سزارین میشه اونموقع طبیعی اوردن چه فایده ای داره خداروشکر عمل شما خو ...

انشالله دوست عزیزم..خداروشکر این‌روزاتو میبینم❤❤❤

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
آمپول زدن تو کمر را گفتن عوارض سزارین میشه اونموقع طبیعی اوردن چه فایده ای داره خداروشکر عمل شما خو ...

مامان من پارسال عمل زنان کرد

بخدا خون گریه کردیم‌‌هممون

یک هفته ی تمام تو دستشویی بود

از فرط سر گیجه و حالت تهوع

هیچی نمیتونست بخوره بخدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم طبیعی بودم بعدش هیچ عوارضی نداشتم خداروشکر و واقعا راضیم

تو بودی منتظر بودی؟

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
حداقلش اینکه آرزوی موفقیت کنن نمیدونم چرا بعضیا این طورین الانم‌ دست خودمون نیست که سزارین شیم ول ...

همین دیگه دست خودت نیس مجبوری طبیعی بیاری باهاش کنار اومدی

وگرنه اگه دست خودت بود رو هوا میگفتی سزارین

دکترت باید خوب باشه دکتر خیلی مهمه

صدرصد عزیزم نه فقط دکتر زنان بلکه بیهوشی و...هم مهمه این دست خودمون نیست که همه را ما انتخاب کنیم فقط باید خدا کمک کنه

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .
صدرصد عزیزم نه فقط دکتر زنان بلکه بیهوشی و...هم مهمه این دست خودمون نیست که همه را ما انتخاب کنیم فق ...

دکترم دوتا بیمارستان پیشنهاد داد گفت این یکی تیم بیهوشیش قوی تره

شما بگو میگرن شدید داری بیهوشت میکنن

ببین من‌طبیعی بودم .اینقد خوب بود بچه که بیاد بیرون دنیات قشنگ میشه دیگه❤❤خیلی خوبه..فقط باید ا ...

آره میگن داد زدن روندشو کند میکنه

فقط توکل بخدا

من شاید تجربه نکردم و میدونم‌خیلی سخته

ولی میخوام تلاشمو بکنمو توکل کنم بخدا

میدونم‌تنهام‌نمیذاره

همین دیگه دست خودت نیس مجبوری طبیعی بیاری باهاش کنار اومدی وگرنه اگه دست خودت بود رو هوا میگفتی سزا ...

من سر دخترم دست خودم بود طبیعی را انتخاب کردم هم دوست داشتم تجربه کنم هم بی انصافی نکنیم عوارضش کمتره وخداروشکر راضی بود اما ایندفعه دست من نیست یعنی میتونما ولی دوقلویی طبیعی آوردن واقعاااااا سخته سز را انتخاب کردم

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .
اره عزیزم 

شکم بند بخر بعد بیثارطتان دراز بکش بالا خط بخیه ببند خیلی خیلی درد کاهش میدن و می تونی راحت راه بری و رحمت زود جمع میشه فقط خیلی محکم نبندی

معمولی

پودر شیرافزا گالاکتومید از ده روز قبل سز بخور که از تو بیمارستان شیر داشته باشی مث سزارینای دیگه نشی