2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره دیگه هفت ماهه بدنیا میاد میره دستگاه 

دکترت گفته یعنی خیلی کمه؟

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج

قبل 34 هفته کورتیکو استروئید تزریق میکنن برای اینکه ریه هاش برسه بعد زایمانو انجام میدن و بچتم میذارن تو دستگاه

اصلا نگران نباش من زیاد دیدم این جیزا

همین استرست باعث زایمان زودرس میسه

بیمارای اعصاب و روان رو دیوونه خطاب نکنید و تمسخر😔اونا خیلی معصومن خیلی بعضی کاراشون دست خودشون نیس😔بهشون احترام بذارید لطفا لطفا.. 😔🙏همه میگن شفای سرطانیا شفای فلان بیماری کمتر کسی میگه شفای بیمارای اعصاب.... ایقد ب تمسخر نگین فلانی تيمارستان بوده... اینا همش درده... دردیه ک فقط خود بیمارا و خونواده هاشون می‌فهمن ن هیچکی.. درده چون ترد میشن ناخواسته خودشون فاصله میگیرن از بقیه... ب امید روزی ک این قضیه فرهنگ سازی شه و درمان قطعی بیماری های روان پیدا شه... آمین🙏
سلام عزیزم خودتو ناراحت نکن دکترت اگه سرم برا بنویسه واستراحت کنی زایمانت دیر تر میشه

سرم برام نوشت امپول بتامتازونم سه تا زدم گفته بايد اب درماني بشي

لايكم نكنيدمرسي اَه  خدايا هوامو داشته باش  
قبل 34 هفته کورتیکو استروئید تزریق میکنن برای اینکه ریه هاش برسه بعد زایمانو انجام میدن و بچتم میذار ...

نميدونين چن وقت تو دستگاه ميذارن؟

سرم برام نوشت امپول بتامتازونم سه تا زدم گفته بايد اب درماني بشي

به خودت استرس نده گلم استراحت کن 

ذکر بگو به خدا توکل کن 

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
آمپول ریه بزن اره زنده میمونه ولی فکر کنم چند هفته تو دستگاه بمونه امروز تو اینستا دیدم یکی ۲۸ هفته ...

امپول برا ريه اش  و زدم سرمم زدم