2777
2789
عنوان

بزرگ کردن بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 31 پست
من 23 سالمه اصلا دل ودماغ زندگی ندارم بخدا.    شما چندسالته

۳۳ سالمه.از سال هشتاد و پنج شرکت ثبت کردم و کار کردم اما متاسفانه از سال نود دو .تقریبا هیچ کاری نکردم

تازه به این فک کن که شغل تورو یک اقا تصاحب کرده اقایی که نان اور یکذخانواده است وتو داری به یک خانواده دیگه خدمت میکنی چرا که بر جایگاه تو مردی نشسته که چشم زن وبچش به دستان مرد خانوادشونه 

پس بدون خداهم اینجوری راضیتره

خانم حضرت زهرا فرمودند بهترین زن کسی که نه چشمش به نامحرمی بیافتد ونه نامحرمی اورا ببیند منظور اینه که کمتر وکمتر بشه این نگاهها در واقع هرچی زن داخل خانه اش باشد هم برای زن بهتراست هم جامعه

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازه به این فک کن که شغل تورو یک اقا تصاحب کرده اقایی که نان اور یکذخانواده است وتو داری به یک خانوا ...

من موافق نظر شما که فرمودید زن در خانه باشه بهتره نیستم.من زنی هستم که شوهرم برام خیییییلی با ارزشه.و هیچ کس رو در شان ایشان نمی بینم.پس مطمئنم  که چشمم اگه به کسی بیفته دلم نمیاد به چون اصلا سست عنصر نیستم

منم قبلاً که تازه ازدواج کرده بودم، دوست داشتم ادامه تحصیل بدم ولی بعدش به خاطر پسرهام که شیر به شیر شدن، موندم خونه و بچه داریمو کردم، سختی هاش سریع گذشت.... 

الان پسر اولیم کلاس چهارمه، اون یکیم کلاس دومه و ی دخمل دو و نیم ساله هم دارم 

الان خودم 28 سالمه ودانشجوی ترم آخر کارشناسی ام، 

منظورم اینه که وقت برای پرداختن به شغل و... هست، وقتی بچه ها کمی از آب و گل دراومدن و بزرگتر شدن و به مدرسه رفتن اونوقت شما هم میتونی دوباره به شغل و هدفتون ادامه بدی

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

منم قبلاً که تازه ازدواج کرده بودم، دوست داشتم ادامه تحصیل بدم ولی بعدش به خاطر پسرهام که شیر به شیر ...

آفرین واقعا آفرین.خیلی خوشحال میشم وقتی مامان هایی رو میبینم که هم به بچه هاشون میرسن هم به فکر خودشون و پیشرفتشون هستن.موفق باشی خانمی

من موافق نظر شما که فرمودید زن در خانه باشه بهتره نیستم.من زنی هستم که شوهرم برام خیییییلی با ارزشه. ...

عزیزم منظور منو اشتباه برداشترکردین حتما شما ادم پاکی هستین چرامادری نمونه ودلسوزی هستید این حدیث حضرت زهرارکلیه گلم شما که به همه مردها مطمئن نیستین چه بسا مردی به شمارنگاه ناپاکی داشته باشه خدا دوست داره حتی یک مرد بیمار دل هم در جامعه سالم زندگی کنه وجامعه ایی سالمه که هرچه کمتر زن بیرون از خونش باشه البته در ضرورت فرق داره خوب

خود خانم زهرا(ع)در مواقعی که همسرشون نبوذند بیرون میرفتن واب برای منزل می اوردن

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری

این یکی از ترس های منم هست، مخصوصا این که این همه زندگیت رو‌میذاری درس میخونی

اما من مطمینم این کار درستیه، تا یه سنی بچه احتیاج داره به وجود مادر. چی مهم تر از سلامت روانی‌و جسمی بچه هامون، میدونی همین چند سال اول هفتاد درصد شخصیت بچه رو شکل میده، هدف مهمی میتونه باشه تلاش برای سلامت روانی بچمون تا زندگی به مراتب بهتر از ما داشته باشه

عزیزم منظور منو اشتباه برداشترکردین حتما شما ادم پاکی هستین چرامادری نمونه ودلسوزی هستید این حدیث حض ...

شما کل زنهای شاغل رو بردی زیر سوال؟؟؟؟

هیچوقت نفهمیدم تو چطور وقت کردی منو این همه وابسته خودت بکنی :)
آفرین واقعا آفرین.خیلی خوشحال میشم وقتی مامان هایی رو میبینم که هم به بچه هاشون میرسن هم به فکر خودش ...

مرسی عزیزم 😘

همچنین موفق باشی 🌹

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

ولی میدانید انگار زمان برام ایستاده .همش میگم چرا بچه ها بزرگ نمیشن. جالبه که اصلا بچه داری بلد نبودم حتی نمی تونستم یه کوچولو رو درست بغل بگیرم.اونوقت دو تا پسر شیر به شیره دارم.مادر یعنی فداکاری از خود گذشتن.شعار مش اسونه  اما در عمل سخت

عزیزم منظور منو اشتباه برداشترکردین حتما شما ادم پاکی هستین چرامادری نمونه ودلسوزی هستید این حدیث حض ...

زیاد آدم معتقدی نیستم اما به قلبم ایمان دارم.چون خدای من توی قلبمه و همچنین همسرم و دوتا پسرام و لا غیر.و خانمی که با این اعتقاد به بیرون از خونه پا می ذاره خداوند خودش مواظب هست 

مرسی که از خودتون گفتین و نظر دادین.در حال حاضر چاره ی ندارم از بزرگ شدن لحظه به لحظه پسرام لذت میبرم از اینکه میتونم کنارشون باشم.بعد که بزرگ تر شدن به قول دوست خوبمون، اونوقت کمی هم به اوضاع خودم سرو سامان میدم

بچه ها خیلی معصوم و پاکن.من بچه هارو دوس دارم اونا راحت با من اخت میشن.

راستش من خودمم خیلی از این بابت نگرانم

میدونم چی خوبه و درست

از اون ورم بعد این همه سال و کار اصلا بدم نمیاد دو سه سال مادری کنم و لذت ببرم، چون فکر میکنم خیلی راحت تر و شیرین تر از کاراییه که تا حالا کردم

اما از همین حسی که شما بهت دست داده میترسم، میترسم گند بزنه به همه چیز