2777
2789
عنوان

خانومایی ک شوهرشون خسیسه یا سنشون زیاده نسبت بخودشون

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 72 پست
من خودم تو ۱۹سالگی با یه مرد ۴۲ ساله عقد‌کردم دوتا دخترم داشت من خیلی خوشکل و قد بلند اون کوتاه و بی ...

😮الان چندسالته؟ دوباره ازدواج کردی؟ خب نبردتت اونور!؟

برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوسش دارم خیلی ماهه ،اروم مهربون ولی فاصله سنیمون زیاده ،کسی پرسیدنی خجالت میکشم سنشو بگم

خب مشکلی نداری باهاش حرف همو میفهمید درکت میکنه تا حالا شده حسرت زنی ک شوهرش خیلی جوونه رو بخوری ناراحت نشی گلی فقط میخوام جواب دغدغ هامو برا دوستم بفهمم

بنده پیر خراباتم که لطفش دایم است؛ورنه لطف شیخ و زاهد گاه هست و گاه نیست
توضیح بده گلم 

هاپو بود دیگه حرف ادمیزاد حالیش نبود نمیداشت بچه بیارم کل ادما بهم میگفتن نازایی این چسنه برقی ام نمیذاست بچه بیاریم اخرشم معتاد شد زدم ولش کردم در شرف طلاق

اسمم گلاره صدام میکنن گلاررررر😆😊
نه بابا عنتر طلاق نمیده چسنه برقی😒

داره اذیتت میکنه پس عمله 😒 هیچی نداری ببخشی ول کنه؟

الان شوهر آینده‌ م داره به دوس دخترش میگه همیشه برا همیم...به همین فکر باش عنتر خانوم   
مرد بچه ننه رو يادت رفت بگي

اون تو رده بندی کودکانه مرد حساب نمیشه 😄

من امروز و در همین لحظه به اتفاقات خوب خوشامد می گم و خودم رو برای دریافت فراوانی، نور، برکت و زیبایی سزاوار و شایسته می دونم. من با تمام وجودم باور دارم که اتفاقات مثبت هر روز و هر لحظه و هر کجا و توی هر وضعیتی در انتظارم هستن. حق الهی و طبیعی من اینه که در زیباترین و آرامترین مکان های دنیا زندگی کنم تا بتونم استعدادها و توانایی های درونیم رو آشکار کنم و به ظهور برسونم."" تاپیک اطلاعات قانونی شروط ضمن عقد ویژه مجردها ""  
😮الان چندسالته؟ دوباره ازدواج کردی؟ خب نبردتت اونور!؟

کارامو کرد یه ماه بعدش باید میرفتم ک همه چیزو بهم زدم و دادخواست طلاق‌دادم

الان ۲۵سالمه ازدواج کردم و بچه دارم 

وقتی میام نی نی سایت پشمااام،کرک و پرم،برگام از تعجب میریزه🍃🍂🍂🍂🍃🍁🍂🍃🍂🤯😳یه چیزایی میشنوم و میبینم ک بعضی وقتا فک میکنم  که من از سیاره دیگه اومدم یا اینا از یه سیاره دیگه ای هستن😳🤯😲🤯😳🙄🤯🤯🤯
مرد خسیس بعد از مرد هیز و خائن بدترین مرده، بعدم مرد غرغرو و عصبی، بعدم تنبل. رده بندی بدترین ها 😁

شوهر من هرچه خوبان همه دارن اون یک جا داره فقط غرغرو و تنبل نیست اتفاقا خیلیم کاریه

داره اذیتت میکنه پس عمله 😒 هیچی نداری ببخشی ول کنه؟

مهریم دارم ولی به هیچ عنوان نمیبخشم چرا ببخشم حکم مصادره کامیونشو میگیرم بع خاک سیاه میشونمش

اسمم گلاره صدام میکنن گلاررررر😆😊
کارامو کرد یه ماه بعدش باید میرفتم ک همه چیزو بهم زدم و دادخواست طلاق‌دادم الان ۲۵سالمه ازدواج کردم ...

مهریه هم گرفتی؟ واکنش مرده چی بود

من امروز و در همین لحظه به اتفاقات خوب خوشامد می گم و خودم رو برای دریافت فراوانی، نور، برکت و زیبایی سزاوار و شایسته می دونم. من با تمام وجودم باور دارم که اتفاقات مثبت هر روز و هر لحظه و هر کجا و توی هر وضعیتی در انتظارم هستن. حق الهی و طبیعی من اینه که در زیباترین و آرامترین مکان های دنیا زندگی کنم تا بتونم استعدادها و توانایی های درونیم رو آشکار کنم و به ظهور برسونم."" تاپیک اطلاعات قانونی شروط ضمن عقد ویژه مجردها ""  
خب مشکلی نداری باهاش حرف همو میفهمید درکت میکنه تا حالا شده حسرت زنی ک شوهرش خیلی جوونه رو بخوری نار ...

من الان شوهرم ۹سال ازم بزرگتره ولی اصلا بهش نمیخوره خیلی جوونتر از سنشه خیلی هم بهم‌میایم ماشاالله

وقتی میام نی نی سایت پشمااام،کرک و پرم،برگام از تعجب میریزه🍃🍂🍂🍂🍃🍁🍂🍃🍂🤯😳یه چیزایی میشنوم و میبینم ک بعضی وقتا فک میکنم  که من از سیاره دیگه اومدم یا اینا از یه سیاره دیگه ای هستن😳🤯😲🤯😳🙄🤯🤯🤯
مهریم دارم ولی به هیچ عنوان نمیبخشم چرا ببخشم حکم مصادره کامیونشو میگیرم بع خاک سیاه میشونمش

اخه اینا بلدن انقدر نمیان تا طرف خسته شه ببخشه 

خدا کمکت کنه عزیز ایشالا حل شه مشکلت

الان شوهر آینده‌ م داره به دوس دخترش میگه همیشه برا همیم...به همین فکر باش عنتر خانوم