یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم سوال منم هست تاپیکت امااین بگم فکرکنم طول میکشه واینکه شماباید مای بی بی وای بچتون باشه امازود به زود ببریش دسشویی تو مای بی بی دسشویی نکنه اینجوری کم مصرف ترمیشه یادمیگیره جیشش باید تودسشویی کنه حتمابچه هاباهم فرق میکنن شما مای بی بی ازپاش درنیارنجس نکنه همه جاروخوب بچه نمیفهمه منم یک چندروزه همینجوری میکنم بچم دوسالشه
7ماه😢 البته جیش رو فوری یاد گرفت و خبر میکرد ولی پی پی رو نه عمرم سر اومد 😢 از همه راه امتحان کردم تشویق تنبیه .تشویق مستقیم و غیر مستقیم جایزه .. تا آخر سر مشاور گفت اصلا رهاش کن هیچی بهش نگو دقیقا مث اون موقع ها ک بلد نبود خلاصه منم همین کارو کردم یک هفته نشد ک درست شد😊
قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫