2777
2789

الان حدود سه هفته اس دخترم که ۲ سالشه از پوشک گرفتم ولی خودم بردمش دستشویی که بردم اگه نه شلوارش رو خیس میکنه بعدش میگه جیش دارم

۱۰۰ تا درمیون میگه جیش دارم

امشب دیگه از نجس کاریش کفرم دراومد

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
۴ روز😊

چند سالش بود

الانم من کاملا پوشکش نمیکنم

ولی دعواشم نمیکنم😁😁😁

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرد نیست تو این هوا؟من پسرم دو سال و نیمه است گداشتم بعد عید میگن هر چی به سه سال نزدیکتر باشه راحت ...

آخه دختر من خیلی پوست ش حساسیت داشت مدام میسوخت

عزیزم سوال منم هست تاپیکت امااین بگم فکرکنم طول میکشه واینکه شماباید مای بی بی وای بچتون باشه امازود به زود ببریش دسشویی تو مای بی بی دسشویی نکنه اینجوری کم مصرف ترمیشه یادمیگیره جیشش باید تودسشویی کنه حتمابچه هاباهم فرق میکنن شما مای بی بی ازپاش درنیارنجس نکنه همه جاروخوب بچه نمیفهمه منم یک چندروزه همینجوری میکنم بچم دوسالشه

پسرمن۱سالو۹ماهشه از کی شروع کنم دستشویمم روحیاطه وسرده

بزار هوا گرم شه هر ساعت نمیشه بچه رو برد تو حیاط سرما میخوره

منکه6ماه درگیر بودم

یا خدا شش ماه زندگی م‌نجس باشه😭😭😭😭

7ماه😢 البته جیش رو فوری یاد گرفت و خبر میکرد ولی پی پی رو نه عمرم سر اومد 😢 از همه راه امتحان کردم تشویق تنبیه .تشویق مستقیم و غیر مستقیم جایزه .. تا آخر سر مشاور گفت اصلا رهاش کن هیچی بهش نگو دقیقا مث اون موقع ها ک بلد نبود خلاصه منم همین کارو کردم یک هفته نشد ک درست شد😊

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫
7ماه😢 البته جیش رو فوری یاد گرفت و خبر میکرد ولی پی پی رو نه عمرم سر اومد 😢 از همه راه امتحان کردم ...

من امشب کمی دعواش کردم

خیلی شیک مجلسی رو فرش پی پی کرد😭😭😭😭😭😭