2777
2789
عنوان

چند وقت طول کشید بچه تون رو کامل از پوشک گرفتید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1717 بازدید | 17 پست
من امشب کمی دعواش کردم خیلی شیک مجلسی رو فرش پی پی کرد😭😭😭😭😭😭

من همیشه شورت پاش میکردم هرگز رو فرش کاری نکرد همیشه تو شورتش کمی هم از لبه های شورت میریخت تو شلوارش

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫
چند سالش بود الانم من کاملا پوشکش نمیکنم ولی دعواشم نمیکنم😁😁😁

دخترمن۲۲ ماهه بود که متوجه شدم نشونه های ازپوشک گرفتن وداره!! مثلا خودش همینجورکه شلوارپوشیده بود روقصری مینشست ومیگفت جیش!!! تااینکه تصمیم کرفتم دیگه پوشکش نکنم وهرنیم ساعت یبارمیبردمش دستشویی،، ولی شبا پوشکش میکردم هرچنداز۶ ماهگیش متوجه شدم شب تاصبح پوشکش خشکه!!! روزسوم دیدم رفته یه گوشه ودستشویی بزرگ کرده منم بیخیال شدم وگفتم حتما وقتش نیست وبزارم بعدازدوسالگی!!! تااینکه روزچهارم صبح ک ازخاب بیدارشد گفت مامان جیش،، منم به فرض اینکه الکی میگه بیخیالش شدم وتانیم ساعت بعدش پوشک شوبازکردم درعین ناباوری رفت روقصری وجیش کرد ودیگه ازاون به بعد پوشکش نکردم وهرجارفتیم خبرمیداد

نه ماه انتظار،، یک عمرنگرانی!!! حس آزاددخترانه رابه مهرمادری دادن بزرگترین ایثاریک زن است😊😇😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.