2777
2789
عنوان

درد در واژن در اخر ماه پنجم بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 16906 بازدید | 28 پست
خی هنوز زوده بچشم بیاد ولی بزرگ شده دیگه؟ وزنت اضافه شده؟ چرا سقط شد؟ جنسیت مشخصه؟ چند هفته ای؟

بچم پسره.الان بیست هفته و سه روزم.چون اولش چهارکیلو کم کردم هنوز به وزن قبل بارداریم نرسیدم.اونی که سقط شد مشکل داشت کلا رشد نکرد از هفته پنج.اینم خیلی خوب بود تو اینمدت.اصلا اذیت نشدم.فقط دردی که از دیروز اومده سراغم اذیتم میکنه.میترسم اینم بیافته.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچم پسره.الان بیست هفته و سه روزم.چون اولش چهارکیلو کم کردم هنوز به وزن قبل بارداریم نرسیدم.اونی که ...

به خدا توکل کن اصلا استرس نداشته باش من خودم سه تا سقط داشتم ولی الان دو تا بچه دارم

خب باید تحمل کرد ویارت خوب شده؟ هر چند از گاههی بلند شو تو محله کارت راه برو 

والا بلند میشم راه میرم.ویارم اصلا ندارم.کلا بارداری راحتی بوده تا امروز.بچه هم همچیش خوبه خداروشکر

والا بلند میشم راه میرم.ویارم اصلا ندارم.کلا بارداری راحتی بوده تا امروز.بچه هم همچیش خوبه خداروشکر

سلام عزیزم ببخشید میدونم خیلی وقته از تاریخ تایپیکتون گذشته

ببخشید منم هفته بیستمم درد واژن دارم و اینکه حس میکنم واژنم نسبت به قبل سفت تر شده....شما چکار کردید؟دیروز هم دکترم بودم شرایطم طبیعی بود ولی این حالت از دیشب اومد سراغم نگران

سلام عزیزم ببخشید میدونم خیلی وقته از تاریخ تایپیکتون گذشته ببخشید منم هفته بیستمم درد واژن دارم و ...

سلام ببخشید من دیر دیدم پیغامتونو.دردم طبیعی بود.دکتر گفت لگن داره جا باز میکنه و بچه معمولا به پایین ضربه میزنه.برای اینکه دردت بخوابه به سمت چپ بخواب و یه چیز شیرین بخور.بچه خودش جابجا بشه دردت میخوابه