مادمازل_مریم مدیر عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 353 عنوان خانما کیا سقط کردن چندهفته ای؟دوباره باردار شدین یا نه ؟گروه خونیتون چیه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 76 پست لطفا همگی جواب بدید خیلی حالم بده نی نی نازم پسر نازم 5 فروردین 99 اومد و منو خوشبخترین کرد....... 1397/09/13 | 18:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nargoli_roz عضویت: 1396/08/04 تعداد پست: 11518 سر اینم خیلی استرس داشتم قندم 97 بود تیروییدم 4و نیم اول همه اینارو درمان میکنم خودمو آماده می ... بهترین کارو میکنی عزیزماینجوری هم بدنت آماده تر میشه هم روحیت واعتماد به نفست بالا میره میشه برای حل مشکلم دعا کنی!؟خواهش میکنم🥲🙏🏻
مادمازل_مریم مدیر استارتر عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 353 قبل از بارداری حتما پیگیری کن.شاید جفتت پایین بوده یا نطفه ضعیف بوده جفتم پایین بود اما خیلی کم دلیلش جیه؟ نی نی نازم پسر نازم 5 فروردین 99 اومد و منو خوشبخترین کرد.......
مادمازل_مریم مدیر استارتر عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 353 عزیزم ده روزه سقط کردم .ولی عین کوه محکم و میگم خاست خدا بوده. دارمو خودمو اماده میکنم واسه بارداری ... شما بقایاشو دادید پاتولوژی؟ نی نی نازم پسر نازم 5 فروردین 99 اومد و منو خوشبخترین کرد.......
روژین67 عضویت: 1397/07/26 تعداد پست: 824 قرص آهن مگه بهت نداد دکترت؟ من دکتر نرفتم.خودم ففول گرفتم استفاده میکنم الهی شکرت
مادمازل_مریم مدیر استارتر عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 353 من بقایاشو دادم پاتولوژی نی نی نازم پسر نازم 5 فروردین 99 اومد و منو خوشبخترین کرد.......
مادمازل_مریم مدیر استارتر عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 353 من دکتر نرفتم.خودم ففول گرفتم استفاده میکنم پاتولوژی دادی؟ نی نی نازم پسر نازم 5 فروردین 99 اومد و منو خوشبخترین کرد.......
nargoli_roz عضویت: 1396/08/04 تعداد پست: 11518 جفتم پایین بود اما خیلی کم دلیلش جیه؟ جفت پایین استراحت کامل میخادنظر دکترت چی بود؟ میشه برای حل مشکلم دعا کنی!؟خواهش میکنم🥲🙏🏻
مادمازل_مریم مدیر استارتر عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 353 جفت پایین استراحت کامل میخاد نظر دکترت چی بود؟ ببین از وقتی که لک دیدم استراحت بودم گفتن فقط شیاف و استراحت من میگم بچه ای که با شیاف نمونه حتما مشکل واره ولی بازم افتادم به خونریزی ممکنه دوباره بعدی جفتم پایین باشه؟ نی نی نازم پسر نازم 5 فروردین 99 اومد و منو خوشبخترین کرد.......
nargoli_roz عضویت: 1396/08/04 تعداد پست: 11518 ببین از وقتی که لک دیدم استراحت بودم گفتن فقط شیاف و استراحت من میگم بچه ای که با شیاف نمونه حتما مش ... عزیزم هرچیزی ممکنهحتی ممکنه بچه بعدیت خیلی شرایطش به این یکی بهتر وقوی تر باشهانشاالله باردار که شدی استراحت کامل داشته باش.وسیله سنگین برندار.کار خونه نکن تا دکترت وضعیتتو مشخص کنهالانم خیلی خودتو تقویت کن،کاچی با هفت مغز بخور این چند وقته میشه برای حل مشکلم دعا کنی!؟خواهش میکنم🥲🙏🏻
مادمازل_مریم مدیر استارتر عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 353 عزیزم هرچیزی ممکنه حتی ممکنه بچه بعدیت خیلی شرایطش به این یکی بهتر وقوی تر باشه انشاالله باردار که ... من خونم طبقه چهارمه ممکنه بخاطره اون اونجوریسشده باشه؟ نی نی نازم پسر نازم 5 فروردین 99 اومد و منو خوشبخترین کرد.......
nargoli_roz عضویت: 1396/08/04 تعداد پست: 11518 من خونم طبقه چهارمه ممکنه بخاطره اون اونجوریسشده باشه؟ احتمالش خیلی زیادهمن برای این دومی لک دیدم دکترم بهم گفت از پله پایین بالا نرو،سوار موتور نشو.کار نکن.دولا نشو حتی نماز هم نشسته بخون میشه برای حل مشکلم دعا کنی!؟خواهش میکنم🥲🙏🏻
مادمازل_مریم مدیر استارتر عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 353 احتمالش خیلی زیاده من برای این دومی لک دیدم دکترم بهم گفت از پله پایین بالا نرو،سوار موتور نشو.کار ... پس بخاطره همون بوده من بیمش استراحت میکردم اما بازم شد کاریه که شده خونمو عوض میکنم نی نی نازم پسر نازم 5 فروردین 99 اومد و منو خوشبخترین کرد.......
nargoli_roz عضویت: 1396/08/04 تعداد پست: 11518 پس بخاطره همون بوده من بیمش استراحت میکردم اما بازم شد کاریه که شده خونمو عوض میکنم آره پله خیلی بدهحتی موقع زایمان هم میگن از پله بالا پایین برید که دهانه رحم باز بشه میشه برای حل مشکلم دعا کنی!؟خواهش میکنم🥲🙏🏻
روژین67 عضویت: 1397/07/26 تعداد پست: 824 پاتولوژی دادی؟ ن عزیزم.با عرض معذرت بقایاش دفع شد فاصلابکم استرس داشته باش چرا فک میکنی بارداری موفق تکرار نشدنیهخاست خدا بوده.مطمئن باش بارداری بعدیت بدون هیچ عیب و نقصیه ان شالله الهی شکرت