2777
2789
عزیزم ده روزه سقط کردم .ولی عین کوه محکم و میگم خاست خدا بوده. دارمو خودمو اماده میکنم واسه بارداری ...

واقعا راس میگی آره میدوردرخواست دوستی بدیم یکم بهم روحیه دادی

نی نی  نازم پسر نازم 5 فروردین 99 اومد و منو خوشبخترین کرد.......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترو خدا راه کار بدید قوی شم😢😢😢😢

اونوقتی که توی بیمارستان بهوش اومد حالم خیلی بد بود وهمش گریه میکردم،چون میدیدم مادرای دیگه بچه دارن و من هیچی

یه خانمی روی تخت بغلی بود تا حال منو دید شروع کرد به صحبت کردن وبهم گفت منم پارسال دقیقا حال شما رو داشتم اما الان ببین باردارشدم وزایمان کردم به لطف خدا وه بخای انقدر راحت خودتو ببازی افسرده میشی وتموم زندگیت میره زیر سوال،پس محکم باش و نا امید نشو.

خدا خیرش بده حرفشو فیتیله کردم و کردم توی گوشم ونزاشتم افسردگی بیاد سراغم.الانم الحمدلله خدا و امام رضا بهم لطف کردند وباردارم

از من به شما نصیحت اگه بچه دار شدن برات مهم محکم باش

میشه برای حل مشکلم دعا کنی!؟خواهش میکنم🥲🙏🏻
اونوقتی که توی بیمارستان بهوش اومد حالم خیلی بد بود وهمش گریه میکردم،چون میدیدم مادرای دیگه بچه دارن ...

خداروشکر ولی من میگم اول برم مشاوره بعد اقدام کنم

منم فقط ساکش تشکیل شد.ولی میگن فقط یبار این اتفاق میفته و واسه 50% خانما امکان بارداری پوچ هست

مال من کامل بود قلبشم میزد ممیدونم چرا اینجوری شد

واقعا راس میگی آره میدوردرخواست دوستی بدیم یکم بهم روحیه دادی

والا خودمونو چرا ببازیم عزیزدلم

من ففول و اسیدفولیک و ویتامین E میخورم ک واسه بعدی قوی باشم

ان شالله دو ماه دیگه میریم اقدام .خودتو اماده کن

الهی شکرت 
منم فقط ساکش تشکیل شد.ولی میگن فقط یبار این اتفاق میفته و واسه 50% خانما امکان بارداری پوچ هست

دیگه چ فایده! مهم نیست! فقط عمرمون تلف شد! 

من ک از موقع ازدواج کردم ضعیف ضعیف شدم! تغذیه و روغن و ورزش هم داشتم اما کلا یه ادم دیگه ام!

من تو هر دوبارهم گفتم خدا خودش داده من راضیم با اینکه شرایطشو نداشتم اما نموندن برام!  دیگه کاری از دست ادم نمیاد فقط اطرافیانمو شناختم و از قبل تنها تر شدم 

احساس تنهایی شدید 
والا خودمونو چرا ببازیم عزیزدلم من ففول و اسیدفولیک و ویتامین E میخورم ک واسه بعدی قوی باشم ان شال ...

اصلا فکرشو نمیکردم خیلی بد بود من میزارم سال دیگع واثعا الان شرایطشو ندارم

اصلا فکرشو نمیکردم خیلی بد بود من میزارم سال دیگع واثعا الان شرایطشو ندارم

من الان از بس کمخون شدم بلند مییشم سرم گیج میره.بذار هروقت امادگیشو داشتی اقدام کن.از لحظه لحظه زندگیت لذت ببر.بچه چیه ک واسش غصه بخوری

الهی شکرت 
برو گلم.اتفاقا مشاوره خیلی خوبه انشاالله که موفق باشی

سر اینم خیلی استرس داشتم  قندم 97 بود تیروییدم 4و نیم اول همه اینارو درمان میکنم خودمو آماده میکنم بعد

من الان از بس کمخون شدم بلند مییشم سرم گیج میره.بذار هروقت امادگیشو داشتی اقدام کن.از لحظه لحظه زندگ ...

قرص آهن مگه بهت نداد دکترت؟