2777
2789

من نگرانم خودمو همسرم  31 سالمونه خدارو شکر وضعیت مالیمونم بد نیست اما همسرم همش میگه زوده بچه دار شیم اصلا دوست نداره حتی در خصوصش حرف بزنیم من میترسم سنم برای بارداری بگذره از طرفی خیلی هم دوست ندارم خودم ازش هی بخوام  میترسم اونجوری بچه دار شم یه بار کمکی ازش بخوام تو بچه داری یااحساسی بگه خودت همش میخواستی دوست دارم خودش خیلی بخوادو به من بگه  از اونجایی که باید شغلمو واسه بچه داری کنار بذارم میترسم افسرده شم یه پشتیبان قوی میخوام 

چطور میشه مردا رو غیر مستقیم مشتاق پدر شدن کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرد بايد بخواد واقعا

همسر من اوايل عروسيمون ميگفت نه ولي يه ٢ سال گذشت راضي شد،تا ٣٥ جا داري الكي نگران نباش عزيزم،وقت واسه بچه داري هست از زندگي ٢ نفره لذت ببريد

من ٣٤ ام شوهرم بچه نميخواد اينقدر سر اين دلم شكسته 

از ي طرف حاشيه اطرافيانو دارمو تيكه هاشونو از طرفي خودم نگران سنم و از اونطرف هر دفعه باهاش به هر زبوني خرفيدم كار به دعوا كشيده نميدونم چرا بچه نميخوتد ما هم همهجوره شرايطمون اوكي  خدارو شكر نميدونم ديگه نا اميدم ميگم حتما از من بچه نميخواد و منو دوست نداره كه اينجوريه 

اي بابا غصه دارممممم 

Aci aciylaiyilesir, Ask ise daha buyuk bir Askla...HZ.Mevlana
چه اصراری داری..زندگیتو کن و ازش لذت ببر..به چه درد میخوره بچه دار شدن..منکه هنوزم احساس نیاز نمیبین ...

راستشواقعا نگرانم از سنم بگذره  تفاوت سنی بالا با بچه ایناانگرانم میکنه 

راستشواقعا نگرانم از سنم بگذره  تفاوت سنی بالا با بچه ایناانگرانم میکنه

این اصلا دلیل خوبی واسه بچه دار شدن نیست عزیزم..سن فقط عدده..حالا ۳۱ با ۳۵ خیلی فرق نداره منم خودم۳۱ سالمه و شوهرم ۳۲ سال

فک میکنید تا چند سال میشه بدون بچه بود همیشه استرس دارم اگه اقدام کنم و نشد چی طول کشید چی باید برم پی درمان از سنم نگذره شانسم کمتر نشه نیدونم واا شاید بیخود حساسم