2777
2789
عنوان

کیا اهل اصفهانن کدوم،مدرسه بود که به بچهها تجاوز شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 54 پست

اره منم خبرشو تو ت لگ رام دیدم چی داره ب سرمون میاد این از اقتصاد و گرونیا اینم از این خاک تو سرشون وقتی بالا دستیا دزدی میکنن تجاوز میکنن برای مردمم عادی میشه دیگه 

خدا جونم میشه به من فرزند سالم و صالح بدی فقط ی بار تجربه کردم ولی نموند برام خدایا شکرت میدونم که بخشنده ای و رحیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره  یکی از اعضای انجمن اولیا مربیان با صلاح سرد تو دستشویی بچه ها رو تهدید میکرده و بهشون تجا ...

خاک بر سرش ،همین بچه پسرا انقدر از لحاظ روحی اسیب میبینن که امکان داره در اینده متجاوز بشن

اره  یکی از اعضای انجمن اولیا مربیان با صلاح سرد تو دستشویی بچه ها رو تهدید میکرده و بهشون تجا ...

سلاح سرد چیبوده؟

هر چه دلم خواست ، ن آن میشود،💚💚💚 هر چه خدا خواست همان میشود💜💜💜💙

چه اتفاقی داره می افته اینجا ، چرا مردم اینطوری شدن اخه؟؟؟ به بچه ها هم دیگه کسی رحم نمیکنه😥وحشتناکه بخدا😩

هرچه دادم به او حلالش باد، غیر از ان دل که مفت بخشیدم، دل من کودکی سبکسر بود، خود ندانم چگونه رامش کرد، او که می گفت دوستت دارم، پس چرا زهر غم به جانش کرد...کاربر donna_1988 هستم
خاک بر سرش ،همین بچه پسرا انقدر از لحاظ روحی اسیب میبینن که امکان داره در اینده متجاوز بشن

حالم خیلی داغونه 

چقد اسیب دیدن بچه های بی پناه😢😢😢

از اینده بچم میترسم

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
سلاح سرد چیبوده؟

چاقو سلاح سرده 

اسلحه سلاح گرم

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

سلاح سرد چیبوده؟

چاقو 

رو دست یکی از بچه ها جای چاقو بوده پزشکی قانونی هم تایید کرده

البته تا شاهین صمدپور گزارش نزاره من خودم نمیتونم باور کن هر چی بقیه پیج ها میزارن

مرسی از تصحیحت گلم😙

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

چاقو داشته انگاري 

لعنت به اين شياطين رواني  

بايد اين كثافتها رو سنگسار كنن تا درس عبرت اشغالهاي مثل خودشون بشن 

خاك بر سر منحرف پسر خودش هم دانش اموز همون مدرسه اس

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …