استارتر تاپیکت خیییییلی سنگین و غم انگیزه بخدا قلبم گرفت
هرچی ام میخوایم این چیزا نباشه همچین اتفاقایی نیفته اما بازممممم....
هرچه دادم به او حلالش باد، غیر از ان دل که مفت بخشیدم، دل من کودکی سبکسر بود، خود ندانم چگونه رامش کرد، او که می گفت دوستت دارم، پس چرا زهر غم به جانش کرد...کاربر donna_1988 هستم
بر عکس من فکر میکنم باید گرایشای جنسی را ازاد کنن بلکم این حرص و طمع تو کشور از بین بره
نه عزیز اینا روانی ان به ازادترین کشور دنیا هم که برنروابط دیگه به قدر کودک ازاری براشون جذاب نیست... همه جای دنیا این حیوونای ادم نما اسمشون افراد پدوفیلی هست ، ناهنجاری روانی دارن ذاتن تمایل به بچه بازی و کودک ازاری دارن😥
هرچه دادم به او حلالش باد، غیر از ان دل که مفت بخشیدم، دل من کودکی سبکسر بود، خود ندانم چگونه رامش کرد، او که می گفت دوستت دارم، پس چرا زهر غم به جانش کرد...کاربر donna_1988 هستم
بله قطعاااا من منظورم هم جنس گرایی ،چون انگاری هر چی محدودتر میشن بدتره این بچه ها پسر بودن اگر دخت ...
همجنس گرایی که دیگه یه چیز عادی شده تو ایران، نگاه نکن که روش سرپوش میذارن.به خصوص تو پسرا خیلی شایع شده.بعد دقیقا همونام با یه دختر بیچاره ازدواجم میکنن😵