بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ن من قدم ۱۶۰ وزنم ۶۲ دکتر گف مشکوکی ب تنبلی و روزی ۳ تا ب مدت ۲ ماه بهم داد
خوب وزنتو ثابت نگه دار ورزشم کن حداقل ۲۰ دقیقه پیاده روی که عرق کنی خیلی تاثیر داره انشاالله خیلی زود مامان شی ⚘
خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤
نه عزیزم یک هفته تحمل کنی بدنت عادت میکنه البته باز به دکترت بگو درکنار قرص ورزش و رژیم لاغری ...
بعد اينكه قرصو گذاشتم كنار با رژيم و ورزش ده كيلو كم كردم اما بازم خوب نشدم😕😔حتما بايد مصرف كنم قرصو؟اخه هر دكتريم ك عوض ميكنم بازم از همين متفورمين ميدن فقطم ميگن واسه لاغريه ك تخمدانات فعال بشه...
من ك اوضاع تحمدانام داغونه ولي انقد با اين قرصه اذيت شدم نميخورم😔از طرفيم هر داروي ديگه ميخورم خوب ...
من دو یال خوردم ،یکبار ۵ هفته سقط شد سری دوم که الان خداروشکر تا حالا بچه ام هست، البته قرص های دیگه ام بود، ولی دکترم میگفت انقدر این قرص خوب که حتی اگر باردار هم شدی بخور باعث میشه بچه سقط نشه، و به من به لاغری کمک نکرد که هیچ به دلیل افت فشار و خوردن چیزی برای جبران فشار ۱۵ کیلو هم اضافه وزن گرفتم