2777
2789
عنوان

متوفورمین کی خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 3665 بازدید | 94 پست
به من در کنارش لتزرول و فولیک اسید هم داده

همین لتروزول واسه رشد فولیه تقریبا متفورمین به تنهایی کارخاصی واسه رشد نمیکنه 

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .
من ك اوضاع تحمدانام داغونه ولي انقد با اين قرصه اذيت شدم نميخورم😔از طرفيم هر داروي ديگه ميخورم خوب ...

والا منم نتونستم بخورم اما الان پسرم سه سالشه استرس رو دور کن از خودت هیچی به اندازه استرس مضر نیس

تنبلی تحمدان هم داشتن به حدی که چند ماه امپول زدم تا پریود شدم

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دوسال خوردم، و باردار هم شدم، ولی کم اشتها نشدم تازه چون قندم هی میفتاد و مجبور بودم یه چیز بخورم ...

دوسال روزی چندتا خوردی؟فقط همنین متوفورمین رو خوردی ماهی ک باردارشدی؟

تیکر اومدن شازده پسرمون🙈برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین مرسی❤1398/1/31شب نیمه شعبانفهمیدم که شدی یه تیکهازوجودم👼
ن من قدم ۱۶۰ وزنم ۶۲ دکتر گف مشکوکی ب تنبلی و روزی ۳ تا ب مدت ۲ ماه بهم داد

خوب وزنتو ثابت نگه دار ورزشم کن حداقل ۲۰ دقیقه پیاده روی که عرق کنی خیلی تاثیر داره انشاالله خیلی زود مامان شی ⚘

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤
نه عزیزم یک هفته تحمل کنی بدنت عادت میکنه البته باز به دکترت بگو  درکنار قرص ورزش و رژیم لاغری ...

بعد اينكه قرصو گذاشتم كنار با رژيم و ورزش ده كيلو كم كردم اما بازم خوب نشدم😕😔حتما بايد مصرف كنم قرصو؟اخه هر دكتريم ك عوض ميكنم بازم از همين متفورمين ميدن فقطم ميگن واسه لاغريه ك تخمدانات فعال بشه...

عزیزم منم حالم بد میشد اما بعد یکهفته حالم خیلی بهتر شد  جوری که هی دلپیچه هی قندم میوفتاد‌ ول ...

هنوز میخوری؟

تیکر اومدن شازده پسرمون🙈برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین مرسی❤1398/1/31شب نیمه شعبانفهمیدم که شدی یه تیکهازوجودم👼
من ك اوضاع تحمدانام داغونه ولي انقد با اين قرصه اذيت شدم نميخورم😔از طرفيم هر داروي ديگه ميخورم خوب ...

من دو یال خوردم ،یکبار ۵ هفته سقط شد سری دوم که الان خداروشکر تا حالا بچه ام هست، البته قرص های دیگه ام بود، ولی دکترم میگفت انقدر این قرص خوب که حتی اگر باردار هم شدی بخور باعث میشه بچه سقط نشه، و به من به لاغری کمک نکرد که هیچ به دلیل افت فشار و خوردن چیزی برای جبران فشار ۱۵ کیلو هم اضافه وزن گرفتم

بچه ها من شیر میدم ولی میتونم متفورمین بخورم تا لاغرشم

اصلا نخور قندت میفته بخدا برای لاغری نیست بعضیها را بی اشتها میکنه 

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .
والا منم نتونستم بخورم اما الان پسرم سه سالشه استرس رو دور کن از خودت هیچی به اندازه استرس مضر نیس ...

منم الان همينجورم فقط بايد امپول بزنم تا پريود بشم،واقعنم خيلي استرس دارم...😔

خدا حفظ كنه پسرتو عزيزم.انشالله خدا قسمت منم بكنه بچه سالم و خوب داشته باشم....

هنوز میخوری؟

اره تازه شروع کردم هفته پیش شنبه 

دکتر یه داروی دیگه هم بهم داده

دخترم،عشق مامان،چراغ خونم،بی صبرانه منتظرم دستای نازتو بگیرم امیدم (برای سلامتی نی نی م صلوان بفرستین ممنون)
روزی سه تا خطرناک نیس؟؟؟من روزی یکی میخورم

دکتر افلاطونیان یزد رفتم . دکترای اون دادن

اصلا نخور قندت میفته بخدا برای لاغری نیست بعضیها را بی اشتها میکنه 

منو بی اشتها کرده 

جوریکه مامانم امروز منو دید گفت چقد صورتت لاغر شده

دخترم،عشق مامان،چراغ خونم،بی صبرانه منتظرم دستای نازتو بگیرم امیدم (برای سلامتی نی نی م صلوان بفرستین ممنون)