2777
2789
عنوان

متوفورمین کی خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 3665 بازدید | 94 پست
همراه با ناهار میخورم اونم روزی یدونه اما بدنم تحمل نداشت بازم افت قند پیدا میکردم  خلاصه بمن ...

عزیزم منم حالم بد میشد اما بعد یکهفته حالم خیلی بهتر شد 

جوری که هی دلپیچه هی قندم میوفتاد‌ ولی الان واقعا اوکی شدم

دخترم،عشق مامان،چراغ خونم،بی صبرانه منتظرم دستای نازتو بگیرم امیدم (برای سلامتی نی نی م صلوان بفرستین ممنون)

روزی سه تا خطرناک نیس؟؟؟من روزی یکی میخورم

میشه واسه خوب شدن مامانم صلوات بفرستید؟؟ک منم بتونم طعم مادر داشتن و بچشم😔واسه مادر شدن خودمم دعا کنید اخه من ۶ساله چشم انتظارم .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه عزیزم چیزخاصی تو متفورمین نیست که باعث پسر دارشدن بشه واسه دیابتیها و تنبلی تخمدان تجویز میشه خیل ...

خوب  بچه دار شدی

دخترم،عشق مامان،چراغ خونم،بی صبرانه منتظرم دستای نازتو بگیرم امیدم (برای سلامتی نی نی م صلوان بفرستین ممنون)
وقتی قند خون بیاد پایین تخمک گذاری اتفاق میفته پریود سر وقت‌میشن انسولین و کنترل میکنه 

این درصورتیهدکه همین یه مشکل باشه واگه اثر کنه اکثرا کنارش دارو میدن منم ۱۱سال تحت درمان بودم وخوردم

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .
من ۱سالی خوردم خوبه چون باعث رشد فولیکول میشه و اینکه خوراک و کم میکنه

توهمون قرص باردارشدی

تیکر اومدن شازده پسرمون🙈برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین مرسی❤1398/1/31شب نیمه شعبانفهمیدم که شدی یه تیکهازوجودم👼
خوب  بچه دار شدی

بله عزیزم شکر خدا بچه دارم

رژیم پسر هم داشتم که توش اصلا متفورمین نبود

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .
کی همچین حرفی زده عزیزم، یکی از خاصیت این قرص تحریک تخمدان هاست، گلوکوفاژ هم همون متفورمین فقط خارجی

من ك اوضاع تحمدانام داغونه ولي انقد با اين قرصه اذيت شدم نميخورم😔از طرفيم هر داروي ديگه ميخورم خوب نميشم😕پس بايد حتما همين لعنتي رو بخورم؟!؟!من نميدونستم دكترمم گفته بود براي لاغريه فقط...

درعین حال که برای کاهش قند خونه برای تنبلی تخمدان هم خوبه کمک میکنه فولیکول بسازه

اره ولی کم دیدم به تنهایی اثر کنه اکثر در کنارش دارو میدم لاقل دکتر من که میداد 

این درصورتیهدکه همین یه مشکل باشه واگه اثر کنه اکثرا کنارش دارو میدن منم ۱۱سال تحت درمان بودم وخوردم

اره عزیزم معمولا چنتا دیگه دارو و آمپول هم میدن 

خدایا شکرت
۸ ساله متناوب میخورم الانم ۴ تا تو روز ، اگه اضافه وزن داری با متفورمین رژیم و ورزش حتمان حتمان وزنت ...

ن من قدم ۱۶۰ وزنم ۶۲ دکتر گف مشکوکی ب تنبلی و روزی ۳ تا ب مدت ۲ ماه بهم داد

تیکر اومدن شازده پسرمون🙈برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین مرسی❤1398/1/31شب نیمه شعبانفهمیدم که شدی یه تیکهازوجودم👼
من خوردم سر یک ماه باردارشدم

روزی چندتا؟

من ك اوضاع تحمدانام داغونه ولي انقد با اين قرصه اذيت شدم نميخورم😔از طرفيم هر داروي ديگه ميخورم خوب ...

نه عزیزم یک هفته تحمل کنی بدنت عادت میکنه البته باز به دکترت بگو 

درکنار قرص ورزش و رژیم لاغری داشته باش 

نه عزیزم چیزخاصی تو متفورمین نیست که باعث پسر دارشدن بشه واسه دیابتیها و تنبلی تخمدان تجویز میشه خیل ...

من ک  برا اون مصرف نکردم ولی فامیلمون برا رژیم ک میرفت دکترش تجویز میکرد