2777
2789
عنوان

ازدواج نکنید اگر هم

295 بازدید | 20 پست

توی همین سایت زیاد دیدیم عنوان هایی مثل شوهرم کتکم زد شوهرم نمیزاره کار کنم شوهرم نمیزاره خانوادمو ببینم شوهرم...

باید بگم که متاسفانه خانم ها خودشون رو دست کم میبینن البته این شاید بخاطر جامعه هم باشه

جامعه ای که حق طلاق تحصیل اشتغال و ... دست مرد هاست

زن ها وقتی ازدواج میکنن محدود میشن فکر میکنن خوشبختی توی ازدواج کردنه در صورتی که با ازدواج از یه دختر مستقل تبدیل میشن به یه زن خانه دار همیشه بشور و بساب و غذا برا شوهر اماده کن و مادری کن در کنارش اگه وقت اضاف اوردی که بعید بدونم اضاف بیاری کار کن و دستت تو‌جیب خودت باشه

هستن کسایی که با ازدواج باز هم دستشون تو جیب خودشونه اما خیلی کم..

زن های قدیم که هیچی طرف صحبتم با دختر هایی هست که میتونن درس بخونن میتونن کار جور کنن برای خودشون و مستقل باشن

ازدواج نکنید و خانم خودتون باشید

اگر هم ازدواج کردید با آدم درست ازدواج کنید که محدودتون نکنه و دست روتون بلند نکنه

تن ظریف زن لایق کبودی نیست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشبختای سایت رو نمیبینید .مگر هر ازدواجی اشتباهه .ازدواج واجب نیس ولی ازدواج خوب و عاقلانه خیلی هم عالیه 

کی گفته همه مجردا مستقلن و کی گفته همه متاهلا کتک خور و خونه دارن 

درسته بعد ازدواج وطایف و مسئولیتها بیشتر از قبل مبشه و گاهی سخته اما به معنی این نیست که بده اتفاقا تکامل ادم تو همینه 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

خب اینجا اکثرا کسایی که مشکل دارن تاپیک میزنن کسی که خوشبخته نیاز به تاپیک نداره

به خاطر همین بولد شده همه زندگیا اینطورن درصورتی که نیست واقعا

الان خانومای متاهل اکثرا تحصیلکرده و دارای جایگاه اجتماعین

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

خوشبختای سایت رو نمیبینید .مگر هر ازدواجی اشتباهه .ازدواج واجب نیس ولی ازدواج خوب و عاقلانه خیلی هم ...

چه دید قشنگی .

مسولیتها مشکلات  سختی زیاد میشه .‌

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

خب اینجا اکثرا کسایی که مشکل دارن تاپیک میزنن کسی که خوشبخته نیاز به تاپیک ندارهبه خاطر همین بولد شد ...

حرف منم برای این مدل افراد بود که بفهمن هر چه زودتر خودشونو از زندگی نابسامان بکشن بیرون

عالی گفتیزن باید زمانی ازدواج کنه که قبلش یه شغلی یا حرفه ای بلد باشه

بعد چند نفر ازدواج کردن . بعد عروسی شوهراشون گفتن فقط به خاطر شغلاشون اومدن گرفتنشون . :(   اینارو چیکار کنن ؟ 

کلا آقایون  منفعت طلبن 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بعد چند نفر ازدواج کردن . بعد عروسی شوهراشون گفتن فقط به خاطر شغلاشون اومدن گرفتنشون . :( اینارو چ ...

از اون دید هم ببینید

اگه به مشکل خوردن و یا طلاق صورت گرفت,

زنی که هیچی بلد نیست و خانواده حامی نداره، چیکار می‌تونه بکنه؟

همش باید دل شوهر رو بدست بیاره و کوتاه بیاد تا بهش پول بده!

کاش گربه بودم.. نه کاری.. نه غصه ای.. فقط غذا و ناز و میومیو...🐈‍⬛💅🏻  🧡یک عدد ایلوروفیلیا هستم🧡

بعد چند نفر ازدواج کردن . بعد عروسی شوهراشون گفتن فقط به خاطر شغلاشون اومدن گرفتنشون . :( اینارو چ ...

زن باید بفهمه آدم درست کیه

حرف من در واقع این بود مه برای ازدواج عجله ای نیست تا یه ادم درست پیدا بشه

از اون دید هم ببینیداگه به مشکل خوردن و یا طلاق صورت گرفت,زنی که هیچی بلد نیست و خانواده حامی نداره، ...

افرین

زن باید بفهمه قویه 

زنی بشه که بدون خانواده و شوهر هم هنوز ایستاده باشه

طرف از شوهرش کتک‌میخوره اما طلاق نمیگیره و‌سکوت میکنه چون میگه خانواده پشتم نیست مهریمو نمیده پولی ندارم بچمو‌چیکار کنم

اینا تمام از ندونستن میاد

از عجله برای ازدواج

چرا زن ها فکر میکنن اگه ازدواج نکنن زن خوبی نیستن؟مورد تایید فامیل نیستن؟

حداقل خودمون ارزش خودمون رو بدونیم

افرینزن باید بفهمه قویه زنی بشه که بدون خانواده و شوهر هم هنوز ایستاده باشهطرف از شوهرش کتک‌میخوره ا ...

همینطوره 

کاش گربه بودم.. نه کاری.. نه غصه ای.. فقط غذا و ناز و میومیو...🐈‍⬛💅🏻  🧡یک عدد ایلوروفیلیا هستم🧡