2777
2789
عنوان

متوفورمین کی خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 3665 بازدید | 94 پست
با متفورمين باردار نميشن ك😥منم متفورمين و گلوكوفاژ مصرف ميكردم ولي دكترم گفت براي لاغريه ك چربي هاي ...

خو برا تنبلیه . تنبلیت رفع شه بارداری دگ اگه مشکلت فقط همین باشه

تیکر اومدن شازده پسرمون🙈برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین مرسی❤1398/1/31شب نیمه شعبانفهمیدم که شدی یه تیکهازوجودم👼

بیشتر دکترا تجویز میکنن و خیلی اتفاق افتاده ک باردار شده اما من تا جایی که میدونم بیشتر کسایی ک با رژیم میخوان باردار بشن مصرف میکنن برا بچه پسر من قبلا ک مصرف میکردم فشارم میفتاد دگ نخوردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید همراه وعده غذایی خورده بشه وگرنه قند ادم میافته

همراه با ناهار میخورم اونم روزی یدونه اما بدنم تحمل نداشت بازم افت قند پیدا میکردم 

خلاصه بمن نساخت

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

من گلوکوفاژ همون متفورمین خارجی برای رفع کیست میخوردم و دکتر بم گفته بود تا وقتی میخوری جلوگیری داشته باش   بعد ک ولش کردم   جلوگیری هم نداشتم و ماه بعدش باردار شدم نمیدونم تاثیر قرص بود یا نه 

عزیزم من یدوره خورده روزی یدونه باردار نشدم اما دکترمو عوض کردم روز دوتا میخورم منتهی هفته ی اول اسهال افتادم و قندم میوفتاد اما بعد یکهفته بدنم عادت کرد به قرص حالمو خوب کرد

دخترم،عشق مامان،چراغ خونم،بی صبرانه منتظرم دستای نازتو بگیرم امیدم (برای سلامتی نی نی م صلوان بفرستین ممنون)
منم دارم میخورم روزی یکی خدا کنه جواب بده

من ۳ تا 

تیکر اومدن شازده پسرمون🙈برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین مرسی❤1398/1/31شب نیمه شعبانفهمیدم که شدی یه تیکهازوجودم👼
متفورمین ربطی به بارداری نداره واسه کاهش قند خون و..‌است 

وقتی قند خون بیاد پایین تخمک گذاری اتفاق میفته پریود سر وقت‌میشن انسولین و کنترل میکنه 

خدایا شکرت
با متفورمين باردار نميشن ك😥منم متفورمين و گلوكوفاژ مصرف ميكردم ولي دكترم گفت براي لاغريه ك چربي هاي ...

کی همچین حرفی زده عزیزم، یکی از خاصیت این قرص تحریک تخمدان هاست، گلوکوفاژ هم همون متفورمین فقط خارجی

بیشتر دکترا تجویز میکنن و خیلی اتفاق افتاده ک باردار شده اما من تا جایی که میدونم بیشتر کسایی ک با ر ...

نه عزیزم چیزخاصی تو متفورمین نیست که باعث پسر دارشدن بشه واسه دیابتیها و تنبلی تخمدان تجویز میشه خیلیها فکر میکنن لاغر میکنه که اصلا اینطور نیست ۱۱سال خوردم

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .