2777
2789
عنوان

متوفورمین کی خورده

3665 بازدید | 94 پست

خانوما کی با متوفورمین باردار شده؟

تیکر اومدن شازده پسرمون🙈برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین مرسی❤1398/1/31شب نیمه شعبانفهمیدم که شدی یه تیکهازوجودم👼

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دوس دارم بدونم چون ميخورم 

عه چندوقته میخوری ؟

من از دیروز دارم میخورم روزی ۳تا ب مدت دوماه باید بخورم

تیکر اومدن شازده پسرمون🙈برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین مرسی❤1398/1/31شب نیمه شعبانفهمیدم که شدی یه تیکهازوجودم👼

با متفورمين باردار نميشن ك😥منم متفورمين و گلوكوفاژ مصرف ميكردم ولي دكترم گفت براي لاغريه ك چربي هاي دور تخمدانم كم بشه تنبلي تخمدانم از بين بره وگرن براي بارداري نيس😕

البته ديگه نميخورم ١٠ روز خوردم

بخور شایدبشی

۸ ساله متناوب میخورم الانم ۴ تا تو روز ، اگه اضافه وزن داری با متفورمین رژیم و ورزش حتمان حتمان وزنتو بیار پایین ، خیلی تاثیر داره عزیزم 

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤