2777
2789
عنوان

اعتراض به نینی سایت جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدرم صورتی در صورتی شده طراح سایتش خیلی هنر به خرج داده باگ هم داره... اشکال داره برنامه نویسی و طراحیش
فقط یک چیز در زندگی به شمار می‌آید و آن، شادی‌ست؛ هیچ‌گاه نگذار کسی آن را از تو بگیرد.کریستین بوبن
اه .......همش اسم کاربر و رمزش میره مدام ازم رمز میخواد .......آقای زاهد بخونه ی خیلیییییی خوبی شد که با نی نی سایت خدافظی کنیم .....بچه ها هزار تا پست گذاشتن و ناراحت بودن یه جوابی ندادین ..........
از تمام دلتنگی ها از اشکها و شکایتها که بگذریم باید اعتراف کنم .....کیارشم و شوهرم که میخندند .........خوشبختم...............
اومدن اظهار نظر بالای صفحه که دیگه واقعـــــــــــا افتضاحه یه سری تغییراتش خوبه ...مخصوص واسه تنوع ولی با اینکه رنگ قشنگی هست این صورتیه ، ولی برای کل صفحه مناسب نیست . در کل منم موافق تغییراتم ... فک می کنم چون همه مون عادت کرده بودیم ، الان پذیرشش واسمون سخته ، اما تغییراتی مثل گم شدن مباحث مورد علاقه ام رو دیگه نمیشه بپای تغییرات مثبت گذاشت !!!!! کجاست ؟!
آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی