2777
2789
عنوان

جنسیت بچه ام مشخص شد؛ علائمم تا چهار ماهگی :

| مشاهده متن کامل بحث + 99163 بازدید | 92 پست
بارها گفته ام و بار دگر می گویم این روش اصلا قطعی نیست خودمم بهش مطمئن نیستم احتمالا دختر کیست تخم ...

عزيزم منم نميرم كه سيسموني بخرم همينطوري برا تفريح ميگم ممنونم عزيزم

كيست كه نه قبل از بارداري سونو دادم كليه هم مشكل جدي الان نه قبلا سنگ داشتم

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

عزیزجان من بارها گفتم این روش اصلا قطعی نیست تو عکستونم اصلا درست مشخص نیست احتمالا پسر

اين عكس بهتره؟ ممنون آره خوندم كه گفته بودي اما باز خيلي واسم مهمه و جالب كلللي ممنون كه زحمت ميكشي

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اين عكس بهتره؟ ممنون آره خوندم كه گفته بودي اما باز خيلي واسم مهمه و جالب كلللي ممنون كه زحمت ميكشي

عزیزم عکس قبلیتون هم خوب بود منظورم این بود که روی کف دستتون خیلی مشخص نیست زیاد معلوم نیست باردارین

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

عزیزم عکس قبلیتون هم خوب بود منظورم این بود که روی کف دستتون خیلی مشخص نیست زیاد معلوم نیست باردارین

دقيقا درسته آخه تازه ديروز بي بي چكم مثبت شده واسه همون شايد زياد معلوم نيست😀 ولي پسر بودنش معلومه يا بايد بعدا دوباره بهتون عكس بدم ممنون ببخشيد توروخدا وقتتونم ميگيرم

دقيقا درسته آخه تازه ديروز بي بي چكم مثبت شده واسه همون شايد زياد معلوم نيست😀 ولي پسر بودنش معلومه ...

خخ بذار یه دو سه ماه بگذره بعد

والا منکه از این روش مطمئن نیستم ولی اگه خواستی دوسه ماه دیگه عکس بذار حدس بزنم طبق اون روش

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

دست راست ميشه بگي تو ماه سومم الآن

ببین تو این روشی که من میگم و برای بار صدم میگم قطعی نیست

تو ناحیه بین دو انگشت وسطی اگر برآمدگی به سمت راست بود میگن دختر اگر به سمت چپ بود میگن پسر

یا میگن یه فشار کوچولو تو اون ناحیه پایین بین دو انگشت وسط بدید اگر بعد از رها کردن به سمت راست جهش پیدا کرد پسر اگر به سمت چپ جهش پیدا کرد دختر

البته  تو دوران بارداری هیچ نقطه کف دست رو فشار زیاد یا طولانی مدت ندید

امیدوارم تو این تاپیک دیگه کسی منو صدا نکنه روش همونی بود که گفتم 😌