تهوع داشتم بیشتر شب ؛ادرارم خیلی پررنگ بود ؛نی نی سمت چپ بود ازهمون اول ؛شبا بیشتر به سمت چپ میخوابم ؛الان چهار ماهم تموم شده سینه چپم بزرگتره و سنگین تر ؛لکه بینی تا دو ماه داشتم ؛حرف وی تو چشم چپم بود ؛دیگه یادم نمیاد( نی نی دختره )
تعیین جنسیت و این حرفا هممگه با آی وی اف باشه و گرنه صد در صد نیست و همیشه جواب نمیده من دو تا دختر داشتم هدفم از سومی پسر داشتن بود بازم شاکرم به درگاه خدا
تعیین جنسیت و این حرفا هممگه با آی وی اف باشه و گرنه صد در صد نیست و همیشه جواب ن ...
منم دو تا پسر دارم و نظرم با شما یکیه دلم میخواست دومی دختر بشه منم رژیم دختری گرفتم روزای تخمک گذاری اقدام نکردم واژنو با سرکه شستشو میدادم بازم بچم پسر شد میدونم سومی رو هم بیارم بازم پسره چون شوهرم همه اسپرماش پسره انگار هر کار کنی نمیشه.ولی الان عاشق پسرمم با هیچی عوضش نمیکنم.توام عاشقش میشی اگه ندیدی سومی رو بیشتر از بقیه دوست داشته باشی
پس شاید مال منم همش قراره دختر بشه مصلحتم در اینه حتما که عاشق بچه ام میشم ولی نگاه و انتظار اطرافیان یککمآزار دهنده است با اینکه زن قوی هستم ولی توقع خانواده همسر و خانواده خودم یک طرف اینکه همه میدونن برای پسر اقدام کردم حس ترحم و اینا یک طرف